Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Helen699 hcg 12 mas treba den po oplodneni hned. V 8tt je v radu tisicovek
@DandátkoP aha takze to znamena ze to nieje tehotenstvo z predosleho mesiaca ale z tohoto? 🤷🏽♀️nikto mi to tam nevysvtlil
@DandátkoP prepac ze sa pytam taku blbu otazku ale vazne tomu nerozumiem
Jak víš že jsi v 8tt a kolik máš hladinu HCG? Pač k 8tt to je vážně sakra málo ![]()
Kdy jsi byla na potvrzení a kdy na krvi?
@zuzanka320 nie neviem ja som len bola v tom ze to skor moze byt z predosleho cyklu a na krvi som bola pred 1 dnom, ja len nerozumiem tym cislam dr mi len povedala ze treba opakovat odber
@Helen699 píše: Více
No urcite to neni z minulyho mesice. Leda, ze by to bylo z minulyho mesice a embryo odchazelo a HCG uz klesalo. Ale v 8tt je to fakt nemozny mit jen tak malou hodnotu. Hcg 0-5 se bere jako negativni vysledek, nektery laborky maj za negativni hodnotu do 10.
@Helen699 píše: Více
A týden těhotenství víš jak? To už ti dr musela udělá UZ - popřípadě už je vidět plod i srdíčko
@zuzanka320 robila mi sono pred 1 dnom a nic tam nevidela a hcg je 12 z krvi poziadala som ju o odber ide cisto len oto ze je viac pravdepodobne ze sa to stalo minuly mesiac ako tento tak som vyratala tych 8 tt, ale uz tomu asi nerozumiem, muselo sa to stat este len teraz niekedy🤷🏽♀️
@zuzanka320 píše: Více
Zamysli se prosim nad tim, co pise. Vzdyt celou dobu pise, ze nevi. ![]()
@DandátkoP presne tak neviem len mi to davalo naozaj vacsi zmysel z predosleho cyklu ze sa mohlo stat ale ked je to takto malicka hodnota muselo to byt teraz