Výsledek PCR Brno Olympia

Anonymní
28.11.21 12:15

Výsledek PCR Brno Olympia

Ahoj, prosím netestoval se někdo v Brně v Olympii? Případně za jak dlouho přišel výsledek? Byla jsem v pátek kolem 15 hod. na PCR a doteď nemám výsledek. Jela jsem tam, protože jsem sice očkovaná, ale kolegyně z kanceláře je pozitivní. Zítra mám jít do práce, protože jako očkovaná karanténu nemám a výsledek stále nikde. Kolegyně co byly různě po Brně, výsledky už dávno mají. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8524
28.11.21 12:33

Mě by zase zajímala Olympia Mladá Boleslav. :lol: Včera tam byla dcera, večer má jet na intr a výsledky pořád nic. Zlatá naše okresní nemocnice, tam byly vždycky výsledky ještě ten den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24983
28.11.21 12:45

U olympie 60-80 hodin celkem běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 13:00
@debra.morgan píše:

To je super, ale já se testovala v pátek, abych mohla v pondělí do práce :zed:

• Citovat
  • Upravit
24983
28.11.21 13:06
@Anonymní píše:
To je super, ale já se testovala v pátek, abych mohla v pondělí do práce :zed:

třeba přijde dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
28.11.21 13:09
Tak já to zakřikla, už to přišlo, naštěstí negativní. Uff. :D
Ale koukala jsem na to potvrzení z laboratoře, tak dcera byla odebraná včera a do laboratoře se to dostalo až dneska.
@debra.morgan píše:

A nemají být výsledky do 48 hodin? K čemu to pak je? Už takhle je třeba u nás objednání akce na týden a pak další tři dny čekat na výsledky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.11.21 13:12

V Brně je nejlepší Elizabeth farmacon v Zidenicich, když jde člověk na test dopoledne, výsledek je odpoledne, když jde odpoledne, tak druhej den do oběda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 13:15
@PetraJ píše:
Ale koukala jsem na to potvrzení z laboratoře, tak dcera byla odebraná včera a do laboratoře se to dostalo až dneska.A nemají být výsledky do 48 hodin? K čemu to pak je? Už takhle je třeba u nás objednání akce na týden a pak další tři dny čekat na výsledky… :roll:

Systém na prd. Mám rýmu a prostě nevím jestli to je nebo není covid. Stejně tak nevím co zítra se synem, jestli bude nebo nebude v karanténě. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale mají zajistit výsledky dřív. Já čekám už nějakých 46 hodin…

• Citovat
  • Upravit
24983
28.11.21 13:15
@Tarinka píše:
V Brně je nejlepší Elizabeth farmacon v Zidenicich, když jde člověk na test dopoledne, výsledek je odpoledne, když jde odpoledne, tak druhej den do oběda

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 13:16
@debra.morgan píše:
přesně tak :palec:

Ano, ale tam byl ve čtvrtek nejdřív termín v pondělí….

• Citovat
  • Upravit
24983
28.11.21 13:16
@PetraJ píše:
Ale koukala jsem na to potvrzení z laboratoře, tak dcera byla odebraná včera a do laboratoře se to dostalo až dneska.A nemají být výsledky do 48 hodin? K čemu to pak je? Už takhle je třeba u nás objednání akce na týden a pak další tři dny čekat na výsledky… :roll:

nebo si vybrat lepší místo. třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
28.11.21 13:27
@debra.morgan píše:
nebo si vybrat lepší místo. třeba.

Tak záleží kde bydlíš. U nás jsou dvě odběrný místa. Když přišla v sobotu večer zpráva ze školy mladší dcery, že maj ve třídě nakaženýho, tak u nás na obou místech bylo volno až v pátek. V pondělí to samý přišlo od starší dcery a volný místo bylo až další úterý. Pak jsem teda sehnala místo na včerejšek, ale bylo to 50 kiláků od nás. A každý nemá možnost jet tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27079
28.11.21 13:27
@PetraJ píše:

A kdyz uz je dostanes, jsou ti k prdu, protoze plati jen 72 hodin od odberu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24983
28.11.21 13:28
@PetraJ píše:
Tak záleží kde bydlíš. U nás jsou dvě odběrný místa. Když přišla v sobotu večer zpráva ze školy mladší dcery, že maj ve třídě nakaženýho, tak u nás na obou místech bylo volno až v pátek. V pondělí to samý přišlo od starší dcery a volný místo bylo až další úterý. Pak jsem teda sehnala místo na včerejšek, ale bylo to 50 kiláků od nás. A každý nemá možnost jet tak daleko.

logicky v brně, když je diskuse o brně, a jestli jedu do slatiny nebo židenic je celkem fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 13:29
@debra.morgan píše:
logicky v brně, když je diskuse o brně, a jestli jedu do slatiny nebo židenic je celkem fuk.

Já vybírala podle toho, kde měli nejdřívější termín, ale očividně jsem dobře nevybrala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty