Vysoká škola/nevím kam
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysoká škola/nevim kam
Zdravím, došel čas na vybírání vysoké školy. Studuji Zdrávku praktická sestra. Učení ohledně oboru me baví, ale praxe už tolik pozitivní není. Myslím si, že to zvládám hodně dobře, umím komunikovat a pracovat s lidma každopádně mě práce zdravotní sestřičky v nemocnici úplně nenaplňuje. Za malou chvíli bychom měli mít jasno kam půjdeme jestli půjdeme studovat. Vysoká škola mě láká, ale vůbec nedokážu říct kam chci. Jestli zůstat u toho zdravotnictví nebo jiný obor? A když jiný tak jaký? Vyhýbám se oborům, který mají něco společného s matematikou. Ptám se jestli vůbec jít na vysokou, abych třeba po 2 letech neskončila, když už vidím to určitě na nějakého bakaláře. Určitě budu ráda za každou radu, nebo mám v hlavě úplněk zmatek, a už tolik času nemám. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co nějaký nelékařský zdravotnický obor mimo všeobecnou sestru? Fyzioterapie? Porodní asistence?
- Citovat
- Upravit
@Ledová káva koukala jsem, ta fyzioterapie a porodní sestra je docela fajn, ale Furt tam mám prostor, že by mohlo byt něco, co me zaujme více 😕
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych se znovu rozhodovala a byla v tvé situaci, zkusila bych adiktologii. Ta je fajn a zajímavý obor, má budoucnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Socialni prace?
Zdravotne-socialni pracovnik.
Nelekarskych oboru je vicero…dentalni hygiena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit