Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chci se prosím poradit. Prodělala jsem již 5×ZT. Nyní jsem PM měla 8.2. zhruba 4dny. Milování bylo pouze jednou a to 19.2. Pozitivní test CB jsem měla již 7.3. 2-3TT. 3.4. jsem si zašla na HCG v 7+5TT dle MK a výsledek byl 106570,0 U/L. 5.4. jsem šla znovu na odběr HCG v 8+0TT a výsledek byl 111750,0 U/L. Má prosím někdo zkušenost s takto vysokým HCG? A musí se i v těchto týdnech HCG dvojnásobit? U lékaře na UTZ jsem ještě nebyla, bojím se jak čert kříže. Předem moc děkuji a hezký den.
Dvojnásobní se hlavně na zacatku, v dalších týdnech neroste už tak rapidně.
Objednej se k lékaři, máš na to akorát čas.
Ahoj,
HCG odpovídá dle tabulek a víc už ti řekne lékař. V tomto týdnu už by mělo být srdíčko, tak zajdi na kontrolu co nejdřív.
Držím palce ![]()
@VViiaa a tak hcg mas normalni, neni nejak vysoky. Objednej se na kontrolu, at vis, ze je vse ok.
HCG 34 den od poslední menstruace 2553, jaké máte zkušenosti je možné, že by tam mohli být dvě? Děkuji za Vaše zkušenosti.
@Dominik9823 a jak dlouhy mas cykly? Vis, kolik dpo cca jsi? Ale spis ne, jestli mas klasicky cykly okolo 30 dnů.
Zdravím všechny. Poslední MS jsem měla 15 prosince. Nyní mám opožděnou MS a pozitivní těhotenský test. Ve středu jsem byla na gynekologii a po odběru byla hodnota HCG 4, 7. Jsem nervózní z tak nízké hodnoty. Máte někdo zkušenosti? Děkuju
@Jani0101 píše: Více
Hcg 4,7 je negativni. Spis bych si tipla biochemko a prijde ms. Dnes mas taky test furt pozitivni? Musel by silit, aby to bylo tehotenstvi a ovulace by se to musela sakra hodne posunout
@DandátkoP zkoušela jsem včera a pozitivní byl. Menstruaci čekám každý den, spíš mi jde o to, aby to nebyl jiný zdravotní problém. Celý mi to nejde na rozum.
V pondělí se samozřejmě chystám na gynekologii, abych zjistila co a jak, ale to čekání je prostě hrozný.