Výstava město robotů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Bubla Bůčková píše:
Furt spí… Zkusíme po obědě kdyžtak vypadneme
a dýchá?
co jsi s ní udělala, že je tak unavená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
a dýchá?co jsi s ní udělala, že je tak unavená?
Včera jsme byli v Zoo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková jo my jsme také den před Roboty byli v Zoo, jeli jsme tam lodí a zoo nás nadchla všechny tři ![]()
a byly jste teda dnes na těch Robotech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli. Teda spíš nic moc za mě. Fronty jsme stali dvě dvacet minut, popovídat s roboty to bylo otázka minut. Já myslím, že ty děti nedokáží ještě pochopit, v čem je ten „zázrak“ a je furt lepší pro ně třeba pouť
myslím, že na matejsky by se vyřadila víc
jo a hroznej kravál tam byl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková no já jsem taky trochu litovala, to je vždy šílená reklama, jak je to super, a pak trošku zklamání
ještě jsem chtěla jet do Žirafy, ale to už přítel nechtěl, ale tam to může být taky dobré
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga ha ha… Tam to byla taky hrůza. Hlavně co se týče peněz a funkncnsti exponátů a to jsme byli před lety!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak toho lidstva všude i to zoo. Ani na parkovišti nebylo místo a museli jsme busem. Z toho chytám vždy nerva. Všichni chudí a chodí pěšky do lesa a realita je úplně jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Jinak toho lidstva všude i to zoo. Ani na parkovišti nebylo místo a museli jsme busem. Z toho chytám vždy nerva. Všichni chudí a chodí pěšky do lesa a realita je úplně jinde
Hele, máš recht. Já byla hrozně šťastná, když jsme na dovče mohli do ZOO po zavíračce. To ti byl luxus. Davy lidí není nic pro mě. A díky za zkušenost s roboty, jen jsi mi potvrdila to, co kamarádka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.