Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky,
už je tu jedno téma na sklopné postele, ale mě by spíš zajímaly výsuvné postele. Máme taky malý byt a nedokážu si v tom našem 3×4 m představiti takovou velkou skříň na sklopnou postel, takže bychom to raději volili výsuvnou postelí. Teď zatím máme jen jednu dračiči, ale časem jí chceme pořídit sourozence, tak aby mohl manžel už začít pomale vyrábět…Máte někdo typ kde se dají sehnat, popř. máte ji někdo doma? Je ta postel šikovná nebo to má nějaké mouchy?
V Domestavu jsem už jednu našla, ale třeba i nějaké jiné typy?
Díky za vaše informace + příp.fotečky.
Ahoj.
Já jsem měla kdysi doma vyrobenou. Tak kdyby se chtěl manžel inspirovat…
Vzali jsme dvě válendy, co jsme měli leta v pokojíčku.
Od jedné jsme oddělali nohy a přišroubili k ní malá nábytková kolečka. Od druhé jsme taky oddělali nohy a ze stran jsme k čelům té válendy přidělali velikými šrouby vyšší silná prkna. Takže ta postel byla vyšší než předtím a stála vlastně na těch prknech.
Ta na kolečkách se zasouvala pod tu vyšší. Na tu spodní jsem dávala pěřiny, zašoupla a měla jsem ustláno. Přes horní přehoz.
Jo a nebyla pro děti, ale pro dospělé a vydrželo to v pohodě.
Akorát fotkou neposloužím, páč je to už dávno a to jsme digitál neměli.
Nepřihlášená Zorka
Ahoj, ráda bych oživila tuto diskusi, příští týden si budeme výsuvnou postel objednávat, chci se zeptat emimiňaček, jaké mají s výsuvkama zkušenosti a jestli mají nějaké tipy, jak by postel měla ideálně vypadat.
My bychom ji chtěli malinko zvýšenou a co nejvíce stabilní.
Jaso, zdravím, rovněž hledám na netu výsuvné postele. Prosím, dala by jsi mi tip na tu Tvoji.
Já jen nechci, aby ta spodní postel byla v podstatě na zemi, ale trochu vyvýšená.
Děkuji za odpověď
Ahoj, nakonec jsem se rozhodla, že pověřím truhláře a ten nám ji vyrobí, zjistla jsem, že tu co jsem kdesi našla na netu je nějaká polská a jelikož si ji nemohu „ošahat“, tak mám strach ji koupit
Máte někdo zkušenosti s výsuvnou postelí z Ikea - SLÄKT viz. obrázek, prosím?
@ZuzaMi píše:
Máte někdo zkušenosti s výsuvnou postelí z Ikea - SLÄKT viz. obrázek, prosím?
Pro ne moc divoké děti by to mělo být ok. (Soulož nezvládla, museli jsme kupovat kamarádům novou
, ale tvářili jsme se, že to samo
)
@Anonymní píše:
Pro ne moc divoké děti by to mělo být ok. (Soulož nezvládla, museli jsme kupovat kamarádům novou, ale tvářili jsme se, že to samo
)
ok, díky..
@ZuzaMi Máme podobnou postel- taky z ikey, název už nevím a ta horní postel strašně vrže, dolní je v pohodě. A ta naše přežila i naše radovánky ![]()
Co říkáte na tohle? Našla jsem to na stránkách
http://truhlarstvi-kalenda.cz/…_postele.htm
My jsme pořídili pro dceru z ikei výsuvnou postel flekke, líbilo se mi, že narozdil od Slakt má vyšší čelo a taky dobre recenze, zatím ji máme jen 2 týdny a je OK, uvidime jaký bude vyvoj ![]()
Ahoj, tak kdo má tuhle postel pro děti? Vrže nebo nevrže? Někdo říka, že jo, někdo je spokojený..recenzí moc není. Případně jak jste vrzání zabranily? Díky ![]()