Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim,chtěla jsem se tímto zeptat měl někdo z vás tělístko,a pak si ho nechal vytáhnout např.kvuli otěhotnění.chtěly bychom další mimi a mám tělístko,jaké to je když tělístko pan doktor vytahuje? je to bolstný nebo něco? a po vytáhnutí asi budu krvácet že? děkuji moc za vaše odtazy:-)
Ahoj měla jsem tělísko,ale asi ti moc neporadím,protože mi pak našli velikou cystu na vaječníku a museli mi ten vaječník vzít i s vejcovodem a s tělískem
Neboli to,jen to zatahne:-)…teda ja mela mirenu.mozna me pak bolel podbrisek,ale myslim ze to tim nebylo:-).
Ahoj, mám čerstvou zkušenost, byla jsem teď ve čtvrtek na vyndání Mireny po dvou a půl letech. Zavedení teda bolelo podstatně víc. Tohle vytažení jen trochu, vážně bych řekla pohoda. Takže vyndání se neboj
Jo a otěhotnění hned v dalším cyklu má můj gynekolog prej hodně. Prej sliznice roste hned
Tak mnoho zdaru! ![]()
(anonym - nemusí každý vědět, v jaký fázi cyklu jsem, a že třeba další mimi
)
Taky jsme si nechávala vytáhnout tělísko po dvou a půl letech kvuli zdravotním problémům…vytáhování nebylo víc než trošku nepříjemné a potom jsme chvilku měla nepříjemný pocit v podbřišku ale jak jsem odešla od doktora ani jsem o tom nevěděla ![]()
Jsem ta anonymka o 3 výše.. holky, já krvácím v jednom kuse, od vytažení den pohoda a od tý doby jeduuu!
Už 10 dní!
Teď budu jako menstruovat za všechny ty vynechaný menstruace???
To neeeeeeee! ![]()
Měly jste tu první MS taky brutální a pak už oki?.. pomoooc, poraďte! ![]()
Tělísko mám skoro rok. Ještě jsme u doktora nebyla, a když tam zajdu tak mi těísko vytáhne hned? budu po otm krvácet mám si sebou vzít kdyštak vložku:/?
@borenovaci píše:
Tělísko mám skoro rok. Ještě jsme u doktora nebyla, a když tam zajdu tak mi těísko vytáhne hned? budu po otm krvácet mám si sebou vzít kdyštak vložku:/?
Tak už je to dobrý, ale MS fakt dlouhá…
Doufám, že ta další už bude normoš ![]()
Jinak mně doktor kontroloval tělísko co půl roku. Jinak říkal, že se může po vytažení trošku krvácet, ale já ani ťuk
Až další den začala MS. Podle mě ti stačí slipovka. Jo a normálně až se bude objednávat, řekni, že chceš vytáhnout tělísko, byla to maličkost, použil jen nůžky a klasika plastovou kachnu
Byla ta rychlovka, jiný ženský byly u doktora daleko déle.. ![]()
Chtěla jsme se zeptat, chci jít na vytáhnutí tělíska, chtěla jsme jet už zítra, ale mám dostat kolem třináctého MS myslíte že to nevadí, že mužu jet i zítra nebo mám jít až po Ms?
Holky, vcera jsem si nechala vytahnout nehorm telisko, prubeh bez komplikaci. Mam mit nejaky pust nebo se muzeme pomilovat? Doktorka nerikala nic.
Asi jsem hloupá, ale jakou používá gynekolog plastovou kachnu?