Vytáhnutí tělíska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
240
4.6.12 15:22

Vytáhnutí tělístka

Zdravim,chtěla jsem se tímto zeptat měl někdo z vás tělístko,a pak si ho nechal vytáhnout např.kvuli otěhotnění.chtěly bychom další mimi a mám tělístko,jaké to je když tělístko pan doktor vytahuje? je to bolstný nebo něco? a po vytáhnutí asi budu krvácet že? děkuji moc za vaše odtazy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4961
4.6.12 15:42

Ahoj měla jsem tělísko,ale asi ti moc neporadím,protože mi pak našli velikou cystu na vaječníku a museli mi ten vaječník vzít i s vejcovodem a s tělískem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.6.12 15:48

Neboli to,jen to zatahne:-)…teda ja mela mirenu.mozna me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.6.12 15:49

Neboli to,jen to zatahne:-)…teda ja mela mirenu.mozna me pak bolel podbrisek,ale myslim ze to tim nebylo:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.6.12 15:50

Nebolí to neboj oproti porodu to nic není ;) jen štípnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 16:09

Mirena

Ahoj, mám čerstvou zkušenost, byla jsem teď ve čtvrtek na vyndání Mireny po dvou a půl letech. Zavedení teda bolelo podstatně víc. Tohle vytažení jen trochu, vážně bych řekla pohoda. Takže vyndání se neboj :palec: Jo a otěhotnění hned v dalším cyklu má můj gynekolog prej hodně. Prej sliznice roste hned :palec: Tak mnoho zdaru! :palec:

(anonym - nemusí každý vědět, v jaký fázi cyklu jsem, a že třeba další mimi :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
240
4.6.12 16:11

Děkuju jste moc hodní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
4.6.12 17:29

Taky jsme si nechávala vytáhnout tělísko po dvou a půl letech kvuli zdravotním problémům…vytáhování nebylo víc než trošku nepříjemné a potom jsme chvilku měla nepříjemný pocit v podbřišku ale jak jsem odešla od doktora ani jsem o tom nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 20:32

Jsem ta anonymka o 3 výše.. holky, já krvácím v jednom kuse, od vytažení den pohoda a od tý doby jeduuu! 8o Už 10 dní! 8o Teď budu jako menstruovat za všechny ty vynechaný menstruace??? 8o :mrgreen: To neeeeeeee! :zed:

Měly jste tu první MS taky brutální a pak už oki?.. pomoooc, poraďte! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
240
13.6.12 11:38

Tělísko mám skoro rok. Ještě jsme u doktora nebyla, a když tam zajdu tak mi těísko vytáhne hned? budu po otm krvácet mám si sebou vzít kdyštak vložku:/?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 20:42
@borenovaci píše:
Tělísko mám skoro rok. Ještě jsme u doktora nebyla, a když tam zajdu tak mi těísko vytáhne hned? budu po otm krvácet mám si sebou vzít kdyštak vložku:/?

Tak už je to dobrý, ale MS fakt dlouhá… 8o Doufám, že ta další už bude normoš :palec:

Jinak mně doktor kontroloval tělísko co půl roku. Jinak říkal, že se může po vytažení trošku krvácet, ale já ani ťuk :nevim: Až další den začala MS. Podle mě ti stačí slipovka. Jo a normálně až se bude objednávat, řekni, že chceš vytáhnout tělísko, byla to maličkost, použil jen nůžky a klasika plastovou kachnu :mrgreen: Byla ta rychlovka, jiný ženský byly u doktora daleko déle.. ;)

• Citovat
  • Upravit
240
9.7.12 13:39

Chtěla jsme se zeptat, chci jít na vytáhnutí tělíska, chtěla jsme jet už zítra, ale mám dostat kolem třináctého MS myslíte že to nevadí, že mužu jet i zítra nebo mám jít až po Ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.7.15 19:05

sex po vytazeni

Holky, vcera jsem si nechala vytahnout nehorm telisko, prubeh bez komplikaci. Mam mit nejaky pust nebo se muzeme pomilovat? Doktorka nerikala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
4.7.15 21:18

Asi jsem hloupá, ale jakou používá gynekolog plastovou kachnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí