Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Doporučuji poradit se s jiným lékařem, klidně zkuste dětskou gynekologii. Jedna moje kamarádka dostala první menstruaci v 9 letech. Dcera mojí známé začala menstruovat dokonce ve druhé třídě, bylo jí 8 let. Je tedy možné, že tvá dcera má už takhle brzo nástup puberty. Co prsa, chloupky, pleť? Pozoruješ jiné známky dospívání?
@Kníže Ignor píše:
Doporučuji poradit se s jiným lékařem, klidně zkuste dětskou gynekologii. Jedna moje kamarádka dostala první menstruaci v 9 letech. Dcera mojí známé začala menstruovat dokonce ve druhé třídě, bylo jí 8 let. Je tedy možné, že tvá dcera má už takhle brzo nástup puberty. Co prsa, chloupky, pleť? Pozoruješ jiné známky dospívání?
Vubec nic dalsiho.
Dcera 10 let to má teď taky, dětská doktorka jí nasadila bez vyšetření Vermox na roupy, brali jsme to celá rodina a zatím bez efektu…
@Adaneli na roupi ji delala vysetreni, negativni. Ona prave rikala, ze do 9 let by se nemelo nic dit, ze se netvoro zadne hormony, takze zadne vytoky by byt nemely, ze kdyz, je to nejaka bakterie, ale ona ma vytok vodovy, bez zapachu a ster tez negativni. Na detskou gyndu nam doporuceni nedala a vic to neresila.
Také mi to je divné. Teď dcera dostala ATB na zánět ucha, tak třeba to zlikviduje i toto.
@Anonymní píše:
Ahoj,
dcera 7 let ma v posledni dobe vytok, casto ma mokre kalhotky a stezuje si, ze ma dole vlhko, vadi ji to.Byly jsme u lekarky a ta rikala, ze do 9 let by se tam dole nemelo nic dit. Udelala ster i ze zadecku (na roupy) i z vaginy a vse negativni.
Jenze ted to ma zas, vlhke kalhotky, vytok je bezbarvy, bez zapachu a dcera rika lepkavy.
Jsou to nejake predcasne hormony?
Nemate zkusenost?
Dobrý den, ráda bych se prosím zeptala, jak jste tenkrát s dcerkou dopadly. Řesím teď to samé s dcerou, 9 let. Má tekutý bezbarvý výtok, bez zápachu, bez svědění. Jen prostě mokro. Budu volat dr., ale ráda bych věděla, zda jste tenkrát něco zjistily.
Mockrát děkuji
Ahoj,
dcera 7 let ma v posledni dobe vytok, casto ma mokre kalhotky a stezuje si, ze ma dole vlhko, vadi ji to.
Byly jsme u lekarky a ta rikala, ze do 9 let by se tam dole nemelo nic dit. Udelala ster i ze zadecku (na roupy) i z vaginy a vse negativni.
Jenze ted to ma zas, vlhke kalhotky, vytok je bezbarvy, bez zapachu a dcera rika lepkavy.
Jsou to nejake predcasne hormony?
Nemate zkusenost?