Vytopený soused

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2054
14.8.17 20:50

Asi úplně nerozumím, jak mohla pojišťovna prokázat nebo neprokázat vytopení? Té stačí fotografie a popis události. Logicky to je jen vaše stěna, nebo se mýlím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2054
14.8.17 21:00

Být na straně souseda, tak bych samozřejmě otravovala. Jednání pojišťovny zvláštní 8o Dej raději tip i na pojišťovnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.8.17 21:32

Na jednání pojišťovny nic zvláštního nevidím. Sama zakladatelka psala, že jim nikde nic neteklo, takže se nedá prokázat, kdo to zavinil. Čistě teoreticky (plácám)může být díra v omítce baráku, a když pršelo, tak to tou dírou proteklo a prosáklo to k chlapovi… Potom to zakladatelka nezavinila a nemůže po ní nic chtít.

Soused může otravovat a prudit, ale aby z Vás dostal peníze musel by to dát k soudu. A taky by mohl prohrát. Takže těžko říct, co udělá kvůli fleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.8.17 21:48

A prohlédli jste byt pořádně? Stalo se nám, že nás soused nad námi několikrát „vytopil“ - menší skvrna na stropě. Akorát to bylo v místě s krabicí s pojistkama, tak jsme to řešili (nechtěli jsme peníze, ale ať to najde) a nakonec našel malou dírku v někde v odpadu a voda udělala flek až když ji měl hodně dlouho puštěnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
14.8.17 23:03

Náš případ: několikrát flek na stropě, u sousedů nad námi se také nic nemohlo najít, nakonec se přišlo na to, že mají dírku těsně pod odpadem wc jak vede do stoupaček, jakmile spláchli, tak to prostě začalo prosakovat. Zaplatili mi barvu na vymalování - což mi přijde fér. Vymalovala jsem si sama. Trubku nechali vyměnit a je po problému. Já bych na Vašem místě šla k sousedovi jestli je skvrna stejná/větší či je zaschnutá nebo vypadá „čerstvě“. Pokud by byla jiná než při první návštěvě, nahlásila bych to družstvo/byťák. Nevím v jakém vlastnictví byt máte. Zjišťovala bych kdy byli měněné stoupačky, odpady…rozhodně bych to nenechala být. Ikdyž u Vás nic není, tak to neznamená dělat mrtvého brouka.To, že nezvoní neznamená, že problém není, třeba čeká na to co vy. Vám by se to také určitě nelíbilo. Zajděte za ním a uvidíte, alespoň nebude moc říct, že jste se na to vykašlali. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 01:36

Dnes se mi stalo to samy nevedel sem ze zatapim souseda o patro niz tak mi tu zvoni o pul jedenacte vecer volal i policii a nevim co ma ted cekat nejsem pojisteny nic kolik si bude uctovat jinak mel mokry strop v koupelne a kapala mu voda i v kuchyni jak je linka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný