Výuka orientálního tance
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
výuka orientálního tance
Ahoj holky, je tu nějaká lektorka orientálních tanců? Chtěla bych mít svojí výuku. Můžete mi napsat, co je potřeba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sára 22 Ideální je oslovit nějakou lektorku břišních tanců ve své blízkosti a poptat se přímo jí, řekla bych, že tam můžou být docela rozdíly a třeba i ne každá to dělá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to chce nějaký kurz na cvičitelku a pak už jen prostory + ženy ochotné cvičit!-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 22 píše:
@Jajulka @smudlinky DěkujuHolky a vy jste lektorky?
Já ne, jen jsem chodila chvíli tančit, pak to nevycházelo s hlídáním…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mateřské s druhou dcerkou jsem učila orient.
Povedlo se mi se dohodnout s místním centrem pro volný čas, že si mě zařadili do svých kurzů a platili mi na hodinu, jako externistovi. Druhá možnost je, pronajmout si sál (a podnikat vlastním jménem - správně by to mělo být na živnost).
Je dobré mít za sebou nějaký lektorský kurz. Já tenkrát absolvovala roční lektorák u Míly El Kral. Jedna věc je tančit a druhá učit - chce to metodiku, nadhled, znát různé styly, atp.
Další věc je propagace. Letáky se dají rozvěsit tam, kde chodí hodně lidí - lékárny, čekárny, některé obchody jsou ochotny zdarma dát leták do výlohy… Dále webovky, facebook, atp.
Před zahájením výuky je dobré si udělat plán - co chci učit, jak to chci učit, jestli plánuji učit jednotlivé prvky a jejich kombinace nebo rovnou choreografii, jaké styly chci učit, jestli na závěr plánuji pro kurzistky večírek, kde své naučené choreografie předvedou… Atp.
Je toho docela dost, co je třeba připravit, rozmyslet, ale jestli to myslíte vážně, tak Vám to určitě vyjde ![]()
Paty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 22 Ahoj, přijde mi, že trh je už docela přesycený. Musíš si položit základní otázku - jestli do toho chceš jít sama za sebe a nebo pod někým. Od toho se už pak odvíjí to ostatní.
A co už máš za sebou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit