Výzdoba - svatba

3122
6.5.13 21:09

vyzdoba - svatba

Ahoj, potrebovala bych pomoct, svatba se uz blizi a ja poradne nevim, co je nutnosti a co ne, jak a cim vyzdobit, aby to melo kouzlo…Mame obrad pouze se svedkama a rodicema, mame to v jirask. sadech v altanku venku, bude mi tam zpivat moje sestrenka, studuje konzervator, fotograf taky zajisten, jen nevim, kdo si vsechno pripiji? kolik sklenicek zajistit? jake piti na pripitek??co pod prstynky?? Pak mame hostinu, nebo spise grilovacku, nechteli jsme nic extra oficialniho a nobl, proste neco pohodoveho a to mame na myslivne, kde bude kolem 40-50 lidi, je to jen rodina a nejblizsi, ale poradne nevim, jak to vyzdobit a pripravit tam, aby to melo prave to kouzlo, ale nebylo to zase moc tuctove, jestli mi rozumite..na stul mam samozrejme ubrus, vizelin, nejake kaminky na ozdobu, pak mam lampiony stesti na vecer, ale nejako nevim, co dal…A co napriklad vysluzky? musi se davat??Budu rada za kazdy napad, radu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
6.5.13 21:15

Jestli jsem pochopila, tak do toho nebudete chtit vrazet penize :palec:
vyzdobu bych udelala jednoduchou, ale presto krasnou- nechat si uvazat nejake drobne kyticky na stoly :nevim: pod prstynky bych vybrala neco takoveho http://www.fler.cz/…tkem-3671716, pripijet by si meli vsichni hoste ne :think: a pripitek bych klidne dala i vino (zalezi co pijete vy) a vysluzky se davat nemuseji, zalezi jak se domluvite vy, na ostatni nehled ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
6.5.13 21:17

@verunkka2 Na stoly budu mít organzu, plátky růží a vázy s ikey kde budou vespod fialové a bílé kamínky, na tom květ kytičky, zalité po okraj vodou a nahoře plovoucí svíčky. Pod prstýnky jsem si koupila polštářek ať to na fotkách vypadá hezky. Přípitek myslíš před hostinou? My budeme dávat cinzano. Po obřadě bývá taky malej přípitek a tam asi mají šampaňské ale to je od úřadu. Když to máte takhle venku tak nevím jak to chodí. Výslužky klasické dávat nebudeme, mám zařízená minivína s vlastní etiketou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
6.5.13 21:20

Myslim pripitek po obradu, jestli si pripijime jen my dva a oddavajici??nebo i svedci??my to prave mame venku, takze si sklenicky i piti zarizujeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
6.5.13 21:21

@verunkka2 i svedci by si meli pripit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
6.5.13 21:22
@alsem píše:
Jestli jsem pochopila, tak do toho nebudete chtit vrazet penize :palec:
vyzdobu bych udelala jednoduchou, ale presto krasnou- nechat si uvazat nejake drobne kyticky na stoly :nevim: pod prstynky bych vybrala neco takoveho http://www.fler.cz/…tkem-3671716, pripijet by si meli vsichni hoste ne :think: a pripitek bych klidne dala i vino (zalezi co pijete vy) a vysluzky se davat nemuseji, zalezi jak se domluvite vy, na ostatni nehled ;)

No jako svatbu za 100tisic nechcem no:-D ale zase nechci, aby to bylo „chude“…tak akorat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
6.5.13 21:26

@verunkka2 a my budem mit za 150 hec :P
nene, takovou svatbu ti zavidim ;) prosta, ale krasna, mit tam lidi, ktere mas rada, to je to nejlepsi :palec: vubec si s tim nedelej hlavu, delej tak at se to libi hlavne tobe a partnerovi, na ostatni se neohlizej, je to VAS den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.5.13 21:28

Hele www.beremese.cz tam to žije svatbami

Příspěvek upraven 06.05.13 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
6.5.13 21:28

@verunkka2 novomanželé, svědci a oddávající s matrikářkou si připíjejí. Na podzim jsem byla svědčit kámošce a srkali jsme určitě šáňo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
6.5.13 21:32
@alsem píše:
@verunkka2 a my budem mit za 150 hec :P
nene, takovou svatbu ti zavidim ;) prosta, ale krasna, mit tam lidi, ktere mas rada, to je to nejlepsi :palec: vubec si s tim nedelej hlavu, delej tak at se to libi hlavne tobe a partnerovi, na ostatni se neohlizej, je to VAS den ;)

za 150 to bude princeznovska svatba:-))) No my prave chteli puvodne uplne tajnou, ale nejako jsme se nechali pod natlakem natlacit do verejny a vetsi svatby a ted toho zacinam litovat:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
6.5.13 21:43

@verunkka2 stejny pripad :pankac: :oops:
tak ja se pochlubim- to jsou ty moje princeznovske :mrgreen: http://www.aliexpress.com/…2662294.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
6.5.13 21:46
@alsem píše:
@verunkka2 stejny pripad :pankac: :oops:
tak ja se pochlubim- to jsou ty moje princeznovske :mrgreen: http://www.aliexpress.com/…2662294.html

krásnýý :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
6.5.13 21:48

@verunkka2 no jo taky jsou vybrany pod,,natlakem" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
6.5.13 21:50
@alsem píše:
@verunkka2 no jo taky jsou vybrany pod,,natlakem" :mrgreen:
:-D jestli se budu nekdy vdavat jeste jednou, tak uz jedine ve dvou :-D tohle planovani me totiz fakt nebavi :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
6.5.13 21:51

Samozrejme vtip:-D ne, ze bych to mela jeste nekdy v planu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie