Vzít si pilulku “po” ?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.11.25 13:21

Vzít si pilulku “po” ?

Zdravím,
Mam dlouhé cykly a ovulace mela proběhnout zhruba v neděli nebo pondělí příští týden. V sobotu večer jsem měla nechráněný styk a dnes ráno jsem se probudila a začaly mi bolesti. Udělala jsem si teda ovulační test a přemýšlím, jestli si pilulku vzít? Jo jsem blba, ale tak brzo jsem s ovulaci nepočítala. Uz tak si myslím, že je to dlouhá doba aby spermie přežily, ale raději se ptám

Dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27594
5.11.25 13:56

Tak já ti nevím ale pilulka po funguje max 72h po sexu a navíc ta účinnost hodně klesá a ty už jsi víc hodin ne?? A spermie si klidně pár dní počkají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.25 14:14
@ka2ka píše: Více

Prý jde 5 dni 🤷‍♀️
Vydrží sperma počkat 6 dni?

• Citovat
  • Upravit
27594
5.11.25 14:26

Asi jak která, postinor má 72 :nevim: četla jsem že vydrží 5 dní ale je to hodně individuální nespoléhala bych na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
5.11.25 15:11
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

pokud jsi měla nechráněný sex v sobotu, tak je blbost brát si pilulko po ve středu :nevim: Ty pilulky čím později, tím méně působí a po třech dnech už nepůsobí prakticky vůbec :nevim: pro klid duše si ji vezmi. Asi lepší než nic, pokud dítě neplánuješ. :nevim:

Btw spermie počkají i několik dní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
5.11.25 18:30

Ahoj. Pro otěhotnění je podstatné, jestli se partner ovládnul nebo to všechno pustil do Tebe. Faktem je, že dnes na pilulku po, jako dodatečnou antikoncepci, je už pozdě. Pokud máš strach, mohla by sis dát zavést nitroděložní tělísko, stačí klasické s mědí. To je účinné do pěti dnů po souloži, takže bys to ještě zítra stihla. Tělísko by Tě potom mohlo chránit několik roků, takže by ses na partnera nemusela spoléhat a mohla by sis užívat naplno a bez zábran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
5.11.25 18:48
@Lemrucha píše: Více

tak pokud chce brát pilulku po tak je jasný že jí napustil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
5.11.25 18:51