Vzor háčkování
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vzor háčkování
Ahoj maminky potřebovala bych poradit sháním návod na tento vzor háčkování. Nevíte některá jak na to? moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to nevím… přemýšlím zda to není plastický vzor… koukni na mimibazar na návody…
Jinak určitě to je háčkované dvojitě a větším háčkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudou to obyčejné polosloupky? Jen dvojitě a silným háčkem, jak píše @Terulisekk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet to je docela možné… to by možná i odpovídalo… zkusila bych ty polosloupky, zda to je ono nebo ne.. jinak by to dle mého mohla být třeba i kombinace dlouhých sloupků s polosloupky.. možná kombinace jiná.. ale určitě to nebude složitý vzor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
to asi není ono..ale je to podobné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Itany klasický dlouhý sloupek to určitě není… ten má jiný vzor háčkovaný dvojitě a větším háčkem-to jsem zkoušela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terulisekk jj máš pravdu divala jsem se nejdriv jen v mobilu a to vypadalo jako DS…nevim na mimiba.. je podobny vzorek ruzovej kulich…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Itany ale docela obdivuju jak dobře vzoreček vyšel..:).. asi háčkuju vždy z blbých barev:D na tmavých to nevynikne, na melírovaných taky moc ne..:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucipe- moc se ki ten vzorecek libi. Poradis jak presne se dela to nahozeni zepredu u PDS? Diky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obháčkování čepičky
Ahoj,
můžete mi prosím někdo poradit, jak se háčkuje toto zakončení čepičky? Klasické obloučky to nejsou. Zkoušela jsem už všechno možné a zatím jsem na to nepřišla. Děkuju moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak se toto háčkuje?
Ahoj, můžete mi prosím poradit, jak se jmenuje tento vzor, popř. jak se háčkuje?? děkuju moc ![]()
http://static.wixstatic.com/…a19f872a.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to střídání ks do 1ks, ks za zadní nit, 1ks do ks? Na střídačku? Možná i pds
Neznám teda ale vypadá hezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit