VZP - proplácení příspěvků 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VZP - proplácení příspěvků 2013
Dobrý večer, tento rok jsme využili proplacení příspěvku na plavání novorozence. Ráda bych ještě od září zakoupila malému cvičení a zajímalo by mě, kolik z uváděného příspěvku 1000,– by mi VZP na cvičko přispěla, na plavání mi dali celou 500. Využili jste již někdo a znáte odpověď? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Katchi na plavání 500 a na pohyb aktivity až 1000…ale až může být až kolik? to už nikdo neřekne a asik si tam zavolám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj, můžu se zeptat, kde jste vyčetli, že VZP přispívá na plavání, a tak? já právw koukám na jejich stránky, a nic takovýho tam nevidím..když jsem totiž četla tady ten úvodní příspěvek, tak mě napadlo, jestli bych nemohla o ten příspěvek požádat i na sportovní kroužek, kam jsem přihlásila staršího(je to kroužek při DDM, všestranně sportovní) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zizaluska píše:
@Katchi na plavání 500 a na pohyb aktivity až 1000…ale až může být až kolik? to už nikdo neřekne a asik si tam zavolám.
No az 1000,– je maximalne 1000,– ne?
- Citovat
- Upravit
@Roluda no ale tam píšou jenom na plavání, na cvičení ne..to je škoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roluda no já právě nikde..já to chtěla na cvičení. ale tam píšou, že ten příspěvek je jen na očko, rovnátka, nebo plavání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 na cvico jsem nedavno taky nasla, ale musim sbirat body a pak mi to proplati, treba Expresku…
- Citovat
- Upravit
@slavuska1 píše:
AHoj, můžu se zeptat, kde jste vyčetli, že VZP přispívá na plavání, a tak? já právw koukám na jejich stránky, a nic takovýho tam nevidím..když jsem totiž četla tady ten úvodní příspěvek, tak mě napadlo, jestli bych nemohla o ten příspěvek požádat i na sportovní kroužek, kam jsem přihlásila staršího(je to kroužek při DDM, všestranně sportovní)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roluda aha,tak já v tom klubu nejsem..mrknu na to, a třeba příští rok na to dosáhnem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu akci, co myslim ja, je proplaceni dokladu vydanych od kvetna 2013 a propoaceji se dooo 31.7.,najdu ten letacek, co mi prisel.je tam plavani, pomucky ke. kojeni, chuvicky a pak ta pohyb aktivita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata, nevíte jak je to letos? Zdravou rodinu ani tu tabulku na sbírání razítek jsem nenašla. To se jen podá žádost o příspěvek s dokladem o zaplacení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eetkikinka letos se dává jen 500- např. klíšťovka, ale i plavání(cvičení nevím)! Ale těhu-může dostat příspěvek třeba 1000(500příspěvek pro nastávající maminky, 500jako každý dospělý)
Letos mi to nepřipadá nějaké přehledné. Já jsem naštěstí stačila razítk posbírat minulý rok!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit