Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@K0čka píše: Více
Prave, ono je nejhorsi jak clovek skoro nic nemuze, ostatni si můžou dat ibalgin, vypotit se, cucat všemožný pastilky, ja jsem projela celou svoji lékárnu a nemůžu zhola nic
Ja si myslim, ze toho člověk nechce moc, ale ono někomu opravdu nedochazi, ze těhotná má uz tak oslabenou imunitu a treba ten kašel je zrovna extrémně vyčerpávající
@Anonymní píše: Více
Tak vetsina tazatelek tady zadne riziko nema, jen se jim nechce do prace
a jestli jsi prebrala vsechny domaci prace, litas po nakupech
, tak to na rizikove tehotenstvi moc neukazuje, tedy
to se na mne nezlob ![]()
@Yasmen píše: Více
Aha, hazeme do jednoho pytle a nic o tom nevíme. Rizikové mam kvůli tlaku.
Kdybych doma nic nedělala tak to bude zase chudák chlap, ženská se válí doma a nic neudělá ![]()
Pomáhá mi se vším, ale je pro mě samozřejmost se o domácnost postarat, nákup mi nepřijde jako jaderná fyzika, máme to pár metrů od bytu. Příště si běž rýpat někam jinam, když o tom nic nevíš, jen taková rada ![]()
Z toho si nic nedelej, ze vsechno diskuzi je emimino nejtoxictejsi.
Tady je to sama superzena, vsechny chodi do prace dokud jim nezacnou kontrakce a idealne by v praci i porodily.
Rizikovy by tady priznaly tak 1 z milionu, vsechny maj vzorne vychovany deti a ty co nejsou tak idelane serezat ( v diskuzi kde syn kouse to bylo asi 20× ze by to vyresila poradna facka).
Fakt tady 80% prispevku ze by clovek blil.
Jinak ja te chapu, ja jsem doma, jsem v 26tt, nejsem nemocna, nejsem na rizikovym, proste se mi nechtelo na pul roku jit do prace. Rikala jsem si, jak dcerka bude chodit do skolky, ja si odpocnu, prestehuju veci do novyho, vymazlim si to tam.. tak byla od zari celkem 20 dni
mam dny, kdy bych nejradsi vrazdila, obtezuje me i dychat.
Pritom jsem zcela objektivne naprosto stastna, dcera je bozi, netrapi me finance, jsem uplne zdrava, tehotenstvi bez jediny komplilace a ne, ja jsem proste nonstop nasrana 😂
@Andul.weber píše: Více
Mas pravdu! Ja si i všímám, ze se casto opakujou stejné nicky.. v různých diskuzích, uplne odlišný témata a stejne rýpou. Podle me, kdybych napsala, ze dávám toaletak stranou ke zdi, tak me tu ukamenujou
![]()
Diky za pochopeni, jsem rada, ze to ma nekdo stejne, a to ja zatim nemam deti, v podstate mam doma fakt pohodu ale stejne se kazdy den probouzím s tim nasraným ksichtem, doufam ze to brzo přejde, jinak sama sobě za chvíli polezu krkem ![]()
Neměl tam lézt nemocnej, je to sobeckej hajzl, nedivím se, že jsi se z něj zeblila.
Máš tu novej rok, buď v pohodě. Nedělej nic, jseš těhotná, máš na to právo. Pak už se nezastavíš
!
Vsak je uz po svatkach, tak konec navstev a chlastu.
To nastvani, ze nekdo nemocny leze mezi lidi, uplne chapu. Nemocny clovek ma byt doma a ne sirit bacily.to me vadi i jako netehotnou.
Jinak s tebou pracuji proste hormony, ja byla na zacatku zas ubulena…nevyzadane rady pust ven, nejspis cekas prvni ze? Pri druhem uz zadne nebudou
.
Ja nyni cekam 2.a nekdy me az zamrzi, ze se nikdo nezepta jak se citim.pri prvim milion dotazu, zajem…a ted nic ![]()
@Sadman píše: Více
Diky!! Me celkem pomáhá, kdyz si zanadávám, aspon v hlavě ![]()
Co to je za otázku? Skutečně riziková?