Wellnes Babylon hotel Liberec

1688
28.2.23 08:15

Wellnes Babylon hotel Liberec

Ahoj,

mate nekdo zkusenost s timto hotelem? Libi se mi vyuziti pro deti, ale mam trochu obavu, ze je to velky komplex..taky uz neni nejnovejsi a nejlevnejsi…

Jak se vam tam libilo? Planuji to kolem Velikonoc na 5 dni s neomezenymi vstupy..

Pokoje dle fotek mi neprijdou nic moc a pokud jsou pry do vnitrobloku, nejsou otevrit okna, ale tak to by se asi dalo poresit tim, ze pozadam o pokoj, kde to jde..nicmene, koukam na mapu a je na doxela hlucnem miste, vedle hlavni silnice..neni tam hluk?

Zajimalo by me: odpovida hotel kategorii 4* neni uz stary a opryskany?

Je tam klid, v takto velkem hotelu a asi plnem deti, neni slyset vse z chodby, z druheho pokoje apod?

Aquapark - neni studena voda, byva preplneny?

Jidlo? Na tak velky komplex neni moc restauraci, byli jste spokojeni s jidlem?

Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
28.2.23 08:34

My byli před měsícem 2 dny -polopenze s neomezenými vstupy.
Moc se nám to líbilo, ale na víc jak 3 dny bych asi nechtěla.
Měli jsme pokoj s okny do vnitrobloku, v pokoji je klima, ale můžeš ji vypnout. Hluk žádný nebyl.
Nevšimla jsem si, že by vybavení hotelu nějak zastaravalo, jen k tv jsme nemohli připojit mojí Google krabičku na sdílení plochy telefonu (tv nahoře, bez zásuvky)a chyběly zásuvky u postele.
Jídlo formou bufetu, bohatá a dobrá nabídka, i pro deti.
Ještě jsme jedli v iq landii, to je bufet, no.
Aquapark - ocenila bych vodu na 30+, tady to bylo tuším 29, je zajímavě řešený, ale Čestlice to nejsou, kde není problém zůstat 2 dny v kuse. Jsou tam i 2 sauny, takže se dá jít se nahrát.
Z ostatních parku pro nás byla zajímavá jen iqlandia, ale já tam byla s 13ti-letym synem, s menšími dětmi by to bylo jiné..Ještě minigolf a střelnice v lunaparku zaujaly..
A jezírko ve vstupní hale hotelu s pritulnymi rybičkami (kapr koi), které se nechaly hladit, byly super.
Jinak jsou všichni moc milí, kdykoli jsme někde bloudili, některý ze zaměstnanců nás hned navedl správným směrem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35415
28.2.23 08:37

Byli jsme loni. A je to přesně, jak píšeš. Pokoje jsou ošuntělý, okna nejdou otevřít. Rodinné pokoje jsou právě do vnitrobloku, nevím, jestli bude možné požádat o jiný.
Hotelový služby v pořádku, úklid každý den, pečlivě, na servis si nemůžu stěžovat.
Z chodby je samozřejmě slyšet hluk, z ulice nevím, my nemohli otevřít okna :mrgreen:
Aquapark dobrý, voda nebyla studená. Nicméně všechno je to takový omšelý, přesně tak, jak to bylo před dvaceti lety, když jsem tam byla poprvé. A hrozně hrozně narváno. :roll:
Jídlo velký špatný. V podstatě všude je jen občerstvení. Někde loni v létě nešlo platit kartou/čipem. A restartaurace se musí dopředu objednat. Jídlo spíš průměrné. A zase hrozně lidí.
Některé atrakce jsou super, jiné nic moc. My letos budeme ubytování jinde a zaplatíme si jen vstupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
28.2.23 08:42

Ja byla ca 3 roky zpet a za me, ano vyziti prondeti velmi, dite bylo nadsene, ale hotel je stary a je to videt, za me to 4* neni, takova nalestena bida..

Na pokoji opravdu ve vnitrobloku nejdou otevrit, ja jsem zvykla z citiny, ze kdyz to je takto, tak je tam aspon nejak bezpecnostni prvek a jde max ventilacku, tu vubec, takze vydychano, nejde vyvetrat, byt hotel olny nebyky neochota ke zmene pokoje. Na pokoji neni ani rychlovarna konvice, zupany jsou za poplatek, na to, ze je to wellnes hotel.

Hluk tam byl, s tim ale pocitam vzhledem ke klientele -rodice a detmi..

Tezko se ram orientuje, je to labyrint, chybi lepsi znaceni.

Reszaurace nic moc, jidlo prumer az podprumer.

V pokojich ve vnitrobloku chybi vzduch a denni svetlo. Lunapark, tragicky, oulka rozvrzana, rozbita, personal nastvany neustale..na recepci se nejde ani dovolat a kdyz neco, vse je problem. Takova ceska klasika no.

Aquapark studena voda, vubec nesouhlasil udaj 28 st, byl to led a zima tam. A to jsem zvykla, ziju u Alpskych jezer :lol: a narvano no, plno lidi…

Hotel jako takovy je fakt uz stary a je to na nem videt :nevim:

Upřímně, diteti se libilo, mne ne, ja radsi nejaky rodinny hotel v Rakousku, to je jina..mozna jsem zmlsana, ale kdyz to porovnam…

Ale zas kamaradky si to chvali, ale ja z toho mam rozporuplne pocity..

Příspěvek upraven 28.02.23 v 08:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
28.2.23 08:46

@ahhotep 5 dní je až až
A mně se mnohem víc líbí městský bazén v Liberci než ten v Babylonu.
Tak pokud tam budete 5 dní, zkuste i ten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
28.2.23 08:49
@astoret píše:
Ja byla ca 3 roky zpet a za me, ano vyziti prondeti velmi, dite bylo nadsene, ale hotel je stary a je to videt, za me to 4* neni, takova nalestena bida..

Na pokoji opravdu ve vnitrobloku nejdou otevrit, ja jsem zvykla z citiny, ze kdyz to je takto, tak je tam aspon nejak bezpecnostni prvek a jde max ventilacku, tu vubec, takze vydychano, nejde vyvetrat, byt hotel olny nebyky neochota ke zmene pokoje. Na pokoji neni ani rychlovarna konvice, zupany jsou za poplatek, na to, ze je to wellnes hotel.

Hluk tam byl, s tim ale pocitam vzhledem ke klientele -rodice a detmi..

Tezko se ram orientuje, je to labyrint, chybi lepsi znaceni.

Reszaurace nic moc, jidlo prumer az podprumer.

V pokojich ve vnitrobloku chybi vzduch a denni svetlo. Lunapark, tragicky, oulka rozvrzana, rozbita, personal nastvany neustale..na recepci se nejde ani dovolat a kdyz neco, vse je problem. Takova ceska klasika no.

Aquapark azudena voday vubec neaouhlasil udaj 28 st, byl to led a zima tam. A to jsem zvykla, ziju u Alpskych jezer :lol: a narvano no, plno lidi…

Hotel jako takovy je fakt uz stary a je to na nem videt :nevim:

Upřímně, diteti se libilo, mne ne, ja radsi nejake rodinny hotel v Rakousku, to je jina..mozna jsem zmlsana, ale kdyz to porovnam…

Ale zas kamaradky si to chvali, ale ja z toho mam rozporuplne pocity..

Ty župany byly jen za zálohu, tu pak vraceli. Ale ano, to mě taky zarazilo, že v hotelu tohoto typu nejsou župany přichystáne na pokoji a musím na ně skládat zálohu.. v Čestlicích mají na pokoji nejen župany, ale přímo tasku do aquaparku s ručníky. Tady jsem si musela župany vypůjčit na recepci a ručníky si vzít z pokoje (a doufat, že nebude někdo prudit, že vynášíme ručníky)..

• Citovat
  • Upravit
4749
28.2.23 08:59

@Svetluska55 ano, take me to zarazilo, kor u hotelu tylu wellness..na druhou stranu, je to defacto drobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
28.2.23 09:16

Nikdy jsem tam nespala přes noc, ale znám to tam, viděla jsem i rodinný pokoj. Jestli chcete vidět vrchol nevkusu, tak doporučuju :mrgreen: Jako není to tam s ubytováním úplná katastrofa, ale žádný zázrak za ty peníze taky nečekejte.
Ty okna, co se nedají otevřít, to bych já osobně nezvládla… Ale já mám úplnou fobii z nevětraných prostor a mám věčně otevřená okna doma i v zimě. Někomu to třeba nevadí :nevim: Jinak je to hotel na frekventované silnici, blízko obchvatu a nádraží… Jak jsou pokoje do ulice odhlučněné, bohužel nevím.
Aquaparku bych se raději vyhnula :roll: Voda studená, plavat se tam nedá. V době prázdnin hlava na hlavě. Peklo.
Ale abych to jenom nepomlouvala, tak je tam super nový Fun park pro děti. Z toho jsou naše děti v sedmém nebi.
Suma sumárum, jestli chcete do Liberce, tak bych se ubytovala kdekoliv jinde a do Babylonu si šla užít akorát do Funparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
28.2.23 20:27

Tak my byli v prosinci 2022 a nám se tam líbí, vraceli jsme se po pár letech. Aquapark se mi zdá teplý, proti normálním bazénům super teplý, byli jsme mezi vánoci a silvestrem, bylo plno samozřejmě, u snídaně jsme museli dost lovit stůl, abychom se najedli, Lunapark je starší, ale je tam menší autodrom, což se dětem líbilo, nový Funpark také super. Zdarma se dá jít do zoo, my využili v den odjezdu. Pokoj jsme měli hned za recepcí, byl rodinný a okno jsme tedy otvirali, bylo pretopeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
1.3.23 09:56

Jinak tam napis mail na rezervaci nebo do poznamky pri rezervaci, ze chces pokud mozno pokoj na klidnejsi strane s moznosti otevirani oken, uvidis hned, zda vyhovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.3.23 10:37

Babylon je super, jezdíme s dětmi každý rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.3.23 13:22

V neděli jsme se z LIB vrátili. Nebyli jsme tedy ubytovaní přímo v Babylonu, ale jen 5min pěšky od něj. Ale byli jsme v aquaparku - pátek, jarní prázdniny - dopoledne málo lidí, žádné fronty u tobogánů, občerstvení…odpoledne nával lidí, fakt hlava na hlavě. V sobotu jsme dali Lunapark - za nás úplně vyhozené peníze, staré vybavení, nic moc atrakce. IQlandia top, ostatní příští rok vypustíme. Ještě zkusíme ten funpark, ale víc fakt ne…ale záleží, co baví Tvé děti. U nás velký úspěch Tasmania a Dinosauři…v OC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí