Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Noo pokud už tam narveš kočárek.. hluboky si nemyslím… spíše tak sporták, tak už tam nedáš nic jiného… není to moc auto jakože pro rodinu.
Měla jsem fiestu, stejná velikost. Do kufru podvozek, na přední sedadlo korbičku. Do kufru jsem dala jen sporťák. Pokud to máte jako rodinný auto, tak holt na cesty pořídit sporťák se sedačkou otočnou i do protisměru a vložnou taškou.
@Janli píše:
Měla jsem fiestu, stejná velikost. Do kufru podvozek, na přední sedadlo korbičku. Do kufru jsem dala jen sporťák. Pokud to máte jako rodinný auto, tak holt na cesty pořídit sporťák se sedačkou otočnou i do protisměru a vložnou taškou.
Noo a nikam nejet ani na víkend… kufr s věcma už tam nikde nedá
.
Mela jsem BJ Summit a slozila jsem ho i pred predni sedacku (jineho auta teda), pokud se sundala zadni kola.
Sportak je latkovy, splacne se na placku.
Korbicka je horsi, tu asi musis dat na sedacku.
@KKK85 píše:
Noo a nikam nejet ani na víkend… kufr s věcma už tam nikde nedá.
Proč? Párkrát jsme takhle jeli dokonce i s hlubokým kočárem. Jako, chtělo to dobrou práci při balení, ale šlo to. Upřímně bych se radši chvíli takhle omezovala než to auto prodávala.
@Janli píše:
Proč? Párkrát jsme takhle jeli dokonce i s hlubokým kočárem. Jako, chtělo to dobrou práci při balení, ale šlo to. Upřímně bych se radši chvíli takhle omezovala než to auto prodávala.
tak já to asi neumím nabalit… my máme ford mondeo
.
Zdravím dámy, chtěla jsem se zeptat vás, které mate Toyotu yaris druhé generace (tzn. Rok výroby 2006 +), jaké kočárky se vám vlezly do tohoto auta…brzy budu vybírat kočár a mám docela obavy, protože auto je celkem prdítko, ale dokáže překvapit..tak me prosím uklidněte, ze se vám tam neco povedlo narvat. Děkuji!
Anonym protože těhotenství je zatím stále v utajení