Z ruky do huby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@topazio píše: Více
Andromeda má aspoň větší fantazii a vymýšlí příběhy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LubošJHV píše: Více
Ne. Nechápu ale, z čeho budeš živit to dítě? Pořídit si rodinu, když žiješ takhle je opravdu nerozum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodiče jsou přece povinni život potomky, ideálně i ty z dalšího kolene, že. To bych tak chtěla. Živit půlku rodiny, dokud neumřu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Víceže, level mamahotel povýšil na level babahotel, „dokud babka funí, dobře je nám u ní“,
on si to všechno beztak vymýšlí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
a pak po tobě podědí tučné nemovitosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Pak teda musím mít aspoň tři práce. Ať mají potomci dalších generací slušný život ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to zvládneš, hlavně když se děti a vnoučci budou mít dobře bez vlastního přičinění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jistěže sám, na těch 800 000 lidí v exekuci se vůbec neohlížej. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak jasně, stačí, když bude dřít babička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem byla na RD, tak jsme tak poslední rok žili. Udělala jsem si vlastní „kontokorent“, s tím to bylo v pohodě. Od té doby se naše finanční několikrát změnila, vždy k lepšímu, takže teď tak už nežijeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď ne, ale zažil jsem období, kdy jsem neměl peníze už před výplatou a výplatu jsem nedostal. Celkem zajímavé období.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady se máme všichni dobře a nic nám nechybí. Ráno jsem posnídal kaviár (červený) a k obědu se připravuje humr. Na večeři si asi zalítnem na pizzu do Neapole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit