Zabarvení saviček - jak umýt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.12.12 18:24

zabarvení saviček

Ahoj maminky, moc prosím o radu. Včera jsem si všimla, že mám zabarvené savičky do žluta. Používáme od aventu, ale nikdy se mi to nestalo. Dneska jsem je vyhodila a dala nové, a když jsem šla dělat další krmení tak už byli zase zabarvené do žlta :( Nevíte čím by to mohlo být? Nemůže to být třeba vodou jak savičky umývám? Prvně jsem myslela, že je to od čaje, ale je to i u láhve na mléko :( Mám docela obavy co by to mohlo být, abych malému neublížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2752
27.12.12 18:57

Nám se taky zabarvují, mám NUK na mlíčko a TOMMY TIPPE na čaj. Někdy jsou hnědé od čaje, jindy nažloutlé. Normálně je umyju pískem REALEM a propláchnu vařící vodou. Občas je dám do myčky na nádobý. Ale je to normální :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
27.12.12 19:44

Taky nám žloutnou, nejhorší jsou po džusu to nedá ani myčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
27.12.12 20:04

Na to dávej šílenej pozor! Každý den je určitě vyměňuj, jinak bys mu mohla způsobit minimálně těžký průjem. :zed: :zed: :zed:
Sorry, nemohla jsem si to odpustit… Samozřejmě mu neublížíš. Je to prostě od běžného denního používání.

• Citovat
  • Upravit
2017
27.12.12 20:26

Taky mi savičky žloutnou po čaji a hlavně mrkvová šťáva mi je pořádně upravila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.12.12 20:41

Mě taky žloutnou ale vymeju je jarem a jsou jako nové, stejně tak lahvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
9.7.13 11:11

Zabarvení od mrkve

Ahoj, přišly jste některá na způsob jak odstranit ze saviček zabarvení od mrkve? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.7.13 14:02

Dobry den ja jsem si koupila v DM primo cistic na savicky a dudliky a je to i napr. na detske nadobi od NUKU je zdravi neskodny a krasne me vycistil usazeniny z caje urcite pomuze i na tu mrkvicku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný