Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, moc prosím o radu. Včera jsem si všimla, že mám zabarvené savičky do žluta. Používáme od aventu, ale nikdy se mi to nestalo. Dneska jsem je vyhodila a dala nové, a když jsem šla dělat další krmení tak už byli zase zabarvené do žlta
Nevíte čím by to mohlo být? Nemůže to být třeba vodou jak savičky umývám? Prvně jsem myslela, že je to od čaje, ale je to i u láhve na mléko
Mám docela obavy co by to mohlo být, abych malému neublížila.
Nám se taky zabarvují, mám NUK na mlíčko a TOMMY TIPPE na čaj. Někdy jsou hnědé od čaje, jindy nažloutlé. Normálně je umyju pískem REALEM a propláchnu vařící vodou. Občas je dám do myčky na nádobý. Ale je to normální ![]()
Taky nám žloutnou, nejhorší jsou po džusu to nedá ani myčka ![]()
Na to dávej šílenej pozor! Každý den je určitě vyměňuj, jinak bys mu mohla způsobit minimálně těžký průjem.
![]()
Sorry, nemohla jsem si to odpustit… Samozřejmě mu neublížíš. Je to prostě od běžného denního používání.
Taky mi savičky žloutnou po čaji a hlavně mrkvová šťáva mi je pořádně upravila…
Mě taky žloutnou ale vymeju je jarem a jsou jako nové, stejně tak lahvičky
Ahoj, přišly jste některá na způsob jak odstranit ze saviček zabarvení od mrkve? Díky ![]()
Dobry den ja jsem si koupila v DM primo cistic na savicky a dudliky a je to i napr. na detske nadobi od NUKU je zdravi neskodny a krasne me vycistil usazeniny z caje urcite pomuze i na tu mrkvicku. ![]()