Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím
Potřebovala bych poradit s dárkem pro moji neteř k Vánocům. Rozhodla jsem se vyrobit „krabičku poslední záchrany“, kterou jí rodiče dají, když je potřeba ji zabavit na cestách, v čekárně nebo když prostě nemá koukat do tabletu.
Pokud s tím máte některá zkušenost, můžete mi odpovědět na pár otázek? Chci, aby to byl dárek, který ji bude bavit dlouhodobě.
Díky moc za jakékoliv tipy a zkušenosti! ![]()
Kolik jí ne? To je docela zásadní.
No a taky asi bude záležet na tom, jestli ma ráda klidnější aktivitu.
Já si asi takovou krabičku u nás neumím představit. Dcera má ráda modelingu a sliz, což je vlastně patlaci hmota, která by mohla někoho nějak rozčilovat. Takže ta u nás asi ne.
Možná by zabrala taková ta flisova knížka, kde se různě něco skládá, zapíná, lepí. Ta je ovšem dráha.
Viděla jsem plastové puzzle, takový hlavolam, to by možná taky někoho zabavilo.
Magnetické kostičky?
Lego?
Domeček? pro cokoliv.
Krabičku mám a používám. Koupila jsem krabičku na svačinu, má přihrádky. Obsah měním, teď má zimní. Uvnitř má dřevěné figurky (sněžnou sovu, sněhuláka, andílka), 4 kostky, sensorické chrastítko - lahev by se nevešla, tak jsem vyrobila z průhledného pouzdra na mezizubní kartáčky, uvnitř jsou různé materiály pro zvuk a vzhled. Dále tam má 3 muffínové košíčky, štětec na pudr, papírovou kartičku a pár modrých dílků magnetické stavebnice. A dál už teď nevím. Zítra bych to mohla i vyfotit. Dcerka má teď 14 měsíců, používám to tak 3 měsíce, máme už 3. variantu z toho co dům dal. No a zabírá to
Čekárna, auto, kavárna a vždy ji to zabaví. Ne na hodinu a ne, nevydrží u toho celou dobu úplně sama, potřebuje dílky někomu podávat, od někoho sbírat, slyšet woooow a vidět je rozpohybované v ruce, bourat komín a hledat sovu pod košíčkem,.. Ale hodnotím to fakt kladně ![]()