Zákrok na intimním místě

158
24.2.25 12:51

Zákrok na intimním místě

Ahoj,

možná bude někdo schopný poradit a vyjádřit se k problému Spousta žen má doma syna a partnera, takže možná se s něčím podobným už setkaly.
Již delší dobu mám občasné problémy na předkožce. Občas se udělá zánět a následně vznikají drobné jizvy. Před rokem jsem dostal mast, která krátce pomohla. V lednu jsem byl na urologii, kde mi zase předepsali mast, která jen zmírnila potíže. Bylo mi řečeno, že předkožka bude muset jít pryč. A tomuto řešení jsem se chtěl vyhnout, mám strach, předsudky, obavy z reakce budoucí partnerky atd.
Máte někdo nějakou zkušenost? Rozumnou radu uvítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
259
24.2.25 12:56

Můj muž má obřízku, oba v tom vidíme jen benefity, hlavně co se hygieny týče. Rozhodně to není nic, co by mělo tvou budoucí partnerku nějak odradit. ;)
Jediná nevýhoda je ve snížení citlivosti, tedy alespoň manžel to tak má, ale nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8100
24.2.25 13:03
@ZdeTru píše: Více

To je jako u chleba. Ty vidíš sice malou plíseň na povrchu, ale ve skutečnosti už je prolezná celým chlebem a je třeba ho celý vyhodit. Doporučuji amputaci u kořene, než ti budou muset vzít i nohy.

(co jiného odpovědět evidentnímu trollovi…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.2.25 13:04

Tulka123: Děkuji za odpověď. Mám z toho docela strach. Na internetu je mnoho pověr, předsudků a tak. No a reakce budoucí partnerky může být i špatná. Navíc píšeš i o té citlivosti, ale to může být i tím, že partner má už nějaký věk. V mém případě jde docela o stud:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 13:16

Co blázníš. Vždyť je to normální i na západě. Chlap ji taky neměl, za mě je to určitě lepší. Prostřídal tu dost ženských a žádná ho do háje kvůli tomuto neposlala ;)

• Citovat
  • Upravit
12598
24.2.25 13:17

Z pozice partnerky je to sumak..nevadi. Ex byl take obrezany a bylo mi to jedno. Rozvedla jsem se kvuli jinym vecem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 13:19

Mě by to vůbec nevadilo, naopak bych to u partnera přivítala:)

Kamarád si to nechal v dospělosti udělat dobrovolně a říkal, že i pro něho je sex lepší :)

• Citovat
  • Upravit
158
24.2.25 13:23

Možná to bude znít dětinsky, ale já jsem si myslel, že to moc normální není. Na urologii jsem řekl, že si to musím nechat projít hlavou, tak nevím. Když jsem pročítal různé diskuze, tak jsem narazil na spoustu urážek, předsudků atd., ale je pravdou, že autory daných urážek byli vesměs muži, nevím proč. Zvažuji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 13:27

Hele už jenom z těch zdravotních důvodů bych do toho šla. Chceš celý život řešit mastičky? :think:

• Citovat
  • Upravit
158
24.2.25 13:32

Asi máš pravdu, ale víš jak. Je to na intimním místě, člověkovi se v hlavě honí řada myšlenek ( i těch negativních ). Mám i strach z reakce budoucí partnerky ( není to až tak běžné ). Takový člověk se může asi i stát u někoho terčem posměchu atd. Ale pravdu asi máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.2.25 13:44

Jo manželovi už táhne na 30 no a jsme spolu od jeho 21… věkem to určitě není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.2.25 13:53

Dobře:-)

A jde to hodně poznat na první pohled, že je to jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.2.25 13:58

@ZdeTru
Jasně že to poznáš. Logicky, když nebudeš mít předkožku, bude to vidět. ;) Řešíš malichernosti, pochybuju, že by to nějaké ženě mohlo vadit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.2.25 14:00

Dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 14:04

Jako obřezaný muž ti říkám, vykašli se na předsudky a kecy typu co tomu řeknou ženy. Věř lékařům. Pokud ti to doporučují, běž do toho. Samé benefity. Hygiena naprosto super, ženám se to líbí (nemám jinou zkušenost) a díky snížení citlivosti dost dobrá výdrž v posteli. Nevím zda to tak mají všichni obřezaní, ale mám díky snížení citlivosti velkou schopnost sebekontroly. Tedy nejdříve se udělá žena a až potom já. V době velké zamilovanosti jsme měli společné orgasmy. Teď máme krizi takže takhle naladěni na sebe už nejsme, ale pořád platí že nedříve se udělá ona a až potom já. Obřízkou nepřijdeš o nic důležitého. Naopak tím získáš. Já se tím pravda kdysi trápil (v pubertě), jelikož jsem to měl od dětství a považoval jsem to za něco jako že jsem exot. Ale v dospělosti už jsem to nikdy neřešil a rekace všech žen byla - naprosto žádná. Řeč na to nikdy nepřišla a když se baby bavily o obřízce skrze dítě co mu nešla přetahovat předkožka, padaly z nich ze všech jen samá pozitiva.

Příspěvek upraven 24.02.25 v 14:10

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí