Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Jsem dneska po OPU a ještě trochu oblblá narkózou. Měla jsem si teď vzít Estrofem a Prednison. A večer 1/2 tablety Anopyrinu.
Jenže jsem si nějak přehodila krabičky a vzala jsem si Estrofem a celou tabletku Anopyrinu
Co teď? Jančím zbytečně a po jedné tabletce se nic neděje, nebo mám radši volat? Hrozí nějaké krvácení uvnitř?
A co s tím Prednisonem, asi ze dvě hodinky počkám a vezmu ho pak
Spíš mi jde o ten Anopyrin.
Příspěvek upraven 24.07.14 v 08:12
Nic se neděje, musela bys dlábnout celé plátíčko…Anopyrin už neber a klidně si vem Prednison.
Se stane
Já brala jednou Utroš 3×1 místo 3×2 asi týden, než jsem si rozluštila nečitelný popisek na krabičce.
Fakt se nic neděje? To se mi teda ulevilo, děkuju
Zase jsem tam nechtěla hned volat, už tak si přijdu jak blbec, že si popletu krabičky ![]()
Vůbec nic se neděje, 50 nebo 100g Anopyrinu je jedno, rozhodně nevykrvácíš ![]()
Pro tvůj klid duše zavolej, jestli chceš, pochopí to. Ale jako zdravotník to říkám, neboj. Anopyrin byl 100 mg? Pacientům se běžně po operaci píchá faxiparine a ještě mi nikdy nikdo nevykrvácel. ![]()
@Lajka09 píše:
Pro tvůj klid duše zavolej, jestli chceš, pochopí to. Ale jako zdravotník to říkám, neboj. Anopyrin byl 100 mg? Pacientům se běžně po operaci píchá faxiparine a ještě mi nikdy nikdo nevykrvácel.
mně jo, ale nebylo to jen LMWH
. A jako lékařka vím, že tato dávka je pro zdravou ženu neškodná (pevně doufám, že nemá žádný vřed v žaludku apod.
Mám 100 mg, ale mám brát půlku.
Tak nevykrvácím, super
Děkuju vám, teď si jdu v klidu lehnout ![]()
Vřed snad nemám, i když, můj mě dneska tak nas.ral, že bych se ani nedivila, kdyby byl
Fakt jsem se vytočila hodně, vynervoval mě před OPU a po už jsem bouchla. Ale teď už je to ok ![]()
Anopyrin je v pohode, me ho dokonce davali kvuli lepsimu uhnizdeni
Tak jsem jim to v CARu dneska před ET povykládala, jak jsem zablbla a prý to je v pohodě a nic se nestane
Díky vám všem za reakce ![]()