Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kvůli kamarádce… je dost mladá, tak jsme se jen pomazlili, ale teď si nejsme teda vůbec jistý, protože jí vyšel test!! :/ Mně je 18.
@rakosnicek98 píše:Šmarjá, to je blbé! Tak bude muset k doktorovi, ten to potvrdí nebo vyvrátí
Kvůli kamarádce… je dost mladá, tak jsme se jen pomazlili, ale teď si nejsme teda vůbec jistý, protože jí vyšel test!! :/ Mně je 18.
@rakosnicek98 okolo patnácti, takže ji patnáct ještě nebylo, že? Ať se co nejdříve sveri mámě!
@rakosnicek98 píše:
No, okolo 15ti…
To by snad tak lehce otěhotnět neměla?
No tak to klidně může. Prakticky hned, jak začne žena menstruovat, může otěhotnět ![]()
Měli byste si tohle nastudovat a chránit se, aby nebylo pozdě. Mimochodem, učí se to v sedmičce na základce, od toho nemáte ani jeden daleko, tak byste si to mohli pamatovat ![]()
@KPKristy pokud už je pozitivní test, tak pomůže jen oznámit to rodičům…
@suricata píše:
@KPKristy pokud už je pozitivní test, tak pomůže jen oznámit to rodičům…
Však jo, to je nevyhnutelné. A pokud budou chtít potrat, měli by to říct co nejdřív..
@rakosnicek98 okolo 15? Ty nevis presne kolik ji je? Koledujes si nejen o tehotenstvi, ale i o basu.
@eviku-miluna píše:
@rakosnicek98 okolo 15? Ty nevis presne kolik ji je? Koledujes si nejen o tehotenstvi, ale i o basu.
Podle mě ví, jen to nechtěl napsat naférovku, protože jí patrně těch patnáct ještě není ![]()
No život přináší různé věci. Teď seber odvahu a začni to řešit, nejlíp s rodiči slečny. ![]()
@eviku-miluna píše:
@KPKristy slecne urco neni patnact.
Tím spíš je to potřeba oznámit rodičům.
T
@Ellusa píše:
@rakosnicek98 A bylo to opravdu tak, jak píšeš? Protože pokud je slečně méně jak 15, tak můžeš mít velký průšvih, a na to, že si něco do sebe zanesla na prstech a z toho otěhotněla, ti fakt nikdo neskočí - v lepším případě pak počítej s podmínkou.
Vidíš, to mi nedošlo. Že vlastně souložili, ale chtěli by to hrát na náhodu s prsty, aby byl průšvih menší ![]()
@Ellusa píše:
@KPKristy Na mě to tak působí, ale snad se pletu. Ale i kdyby ne a ona by opravdu byla těhotná „z prstíčků“, tak to stejně policajti prošetřovat budou, i sociálka.
To je jasný, průšvih to bude tak jako tak..