Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KPKristy píše:
To je jasný, Průšvih to bude tak jako tak..
Devcata neberte hochovi odvahu to resit. Všechno se dá vyresit, i ten největší průšvih.
@Ellusa tak měl koule na to pohrávat si s děvčatem, snad bude mít koule se k tomu postavit a řešit situaci.
Nevím, čím jsem si to zasloužila zrovna já, ale zakladatel mě kontaktoval SZ. Prý jestli existují nějaké metody, aby si dotyčná od těhotenství pomohla sama
, že prý mamka jí nebude chtít povolit potrat.
Samozřejmě jsem mu neporadila, ani nevím co. Ale jsou oba blázni. Na soulož odvahu měli, na následky už ji nemají a chtějí si zahrávat se zdravím nebo i životem té holky, bože můj ![]()
@rakosnicek98, dekuji ti za duveru do me vlozenou, ale uz nechci byt tvuj osobni radce v teto veci. Nevim, zda pises sz jen mne nebo i jinym tady, ale uz prosim nepis.
Prijde mi prilis vazne, ze se ptas na samoukonceni tehotenstvi, v tom se vazne angazovat nechci a nebudu.
Posledni dotaz znel, jestli lze zamaskovat tehotenske bricho. Lze. Do urcite doby, ale ne do nekonecna.
Jestli mate s partnerkou pruser, reste ho konecne rozumne. Kdyz jste dost stari na souloz, jste dost stari i na neseni nasledku.
Na vic nemam..
Omlouvam se, ze to vkladam do diskuse..
To bude nějaká provokace
Nevěřím, že to může někdo myslet vážně se tu ptát, jak se zbavit těhotenství pokoutně…