Zanesené sperma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
13.5.16 14:02
@KPKristy píše:
To je jasný, Průšvih to bude tak jako tak..

Devcata neberte hochovi odvahu to resit. Všechno se dá vyresit, i ten největší průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.5.16 14:25

@Ellusa tak měl koule na to pohrávat si s děvčatem, snad bude mít koule se k tomu postavit a řešit situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.16 16:02

Nevím, čím jsem si to zasloužila zrovna já, ale zakladatel mě kontaktoval SZ. Prý jestli existují nějaké metody, aby si dotyčná od těhotenství pomohla sama :roll:, že prý mamka jí nebude chtít povolit potrat.

Samozřejmě jsem mu neporadila, ani nevím co. Ale jsou oba blázni. Na soulož odvahu měli, na následky už ji nemají a chtějí si zahrávat se zdravím nebo i životem té holky, bože můj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.16 18:34

@rakosnicek98, dekuji ti za duveru do me vlozenou, ale uz nechci byt tvuj osobni radce v teto veci. Nevim, zda pises sz jen mne nebo i jinym tady, ale uz prosim nepis.
Prijde mi prilis vazne, ze se ptas na samoukonceni tehotenstvi, v tom se vazne angazovat nechci a nebudu.
Posledni dotaz znel, jestli lze zamaskovat tehotenske bricho. Lze. Do urcite doby, ale ne do nekonecna.
Jestli mate s partnerkou pruser, reste ho konecne rozumne. Kdyz jste dost stari na souloz, jste dost stari i na neseni nasledku.
Na vic nemam..
Omlouvam se, ze to vkladam do diskuse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.5.16 12:14

@Ellusa @KPKristy tak jsem byla také vybrána k řešení po sz. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.5.16 12:23

To bude nějaká provokace :nevim: Nevěřím, že to může někdo myslet vážně se tu ptát, jak se zbavit těhotenství pokoutně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.5.16 13:00

@alisekR pokud se jedná o čtrnáctku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie