Zánět močáku při menstruaci

Bambulka19
7.10.19 15:35

Zánět močáku při menstruaci

Ahoj holky, potřebuju radu asi mám zánět močáku nikdy jsem to nemela tak nevím ale všechny příznaky sedí do detailu neustálý pocit potřeby čůrat bolest při čůráni na konci bolest v podbřišku..chtela jsem se zeptat mám tady kanadský brusinky v sirupu pomůže to? Ráno mě to bolelo dost tak jsem si vzala a je to lepší myslíte že to může zabrat? Jinak piju i čaj na močové cesty tak snad to zabere k Dr se nedostanu páč jsem dostala i MS

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
7.10.19 15:41

Brusinky jsou dobré, ale nejvíce pomáhá hodně pít. I přesto, že je curani nepříjemné, tak čím víc budeš pít a chodit mocit, tím rychleji se bakterií zbavis. Mě tohle doporučoval můj urolog a u mě to opravdu fungovalo a do dvou dnů byl pokoj. Hlavně nesedet dlouho na wc, sprchovat si spodek moc teplou vodou, žádný sex a vydržet. Jen pozor na zvýšenou teplotu a bolesti v zádech, dole v krizi to pak už značí problém s ledvinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
7.10.19 15:41

To určitě pij, brusinky pomáhají. Já pokud je to na úplném začátku, dělám si asi 5 termosek čaje a za den a pořádně se proliju. Pokud se nedostaneš hned k doktorce, kup si v lékárně jakýkoli lék s brusinkama, Urinal nebo Uroval, nebo cokoli s manozou a ber to, taky hodně pomáhá, pokud už to nemáš na antibiotika. Ty doktorka píše pokud najde v moči krev, tak podle toho uvidíš, jak zle na tom jsi.

• Citovat
  • Upravit
15144
7.10.19 15:48

Šla bych k doktorce pro antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.10.19 15:56

Hodně pít ale jestli je to rozjeté pomůžou jedině antibiotika. Že máš ms nevadí, jdi na urologii, to oni poznají z krve nebo jim doneses moč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35741
7.10.19 16:09

Stačí jít k obvodakovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
7.10.19 16:21

Já to mám 2× do roka a bez antibiotik se bohužel neobejdu.. stačí jít k obvodní a vezmi ranní moč.. to že máš MS nevadí… ale řekni ji to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
7.10.19 16:42

Brusinky jsou slabé, mnohem lepší je lichořeřišnice. Na rozjetý zánět jsou nutná antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
7.10.19 17:14

Kdyz je to slabsi staci opravdu hodne pit, tim castym curanim se tech bacouchu zbavis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
7.10.19 17:15

Jo a idealne po tu dobu nesexovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bambulka19
7.10.19 17:44

Děkuji za rady ☺️️ holky a jak poznám že by to bylo teda hodně rozjeté? Jako včera v noci mě prpdubila nesnesitelná potřeba čůrat tak jsem šla a a dost to bolelo při curani po čůrání i ten podbřišek myslela jsem že je to z té ms ale ráno jsem koukala na net a vyjelo mi tohle a úplně to sedí tak jsem vzala ty brusinky začala pít čaj a hodně vody a na to břicho jsem si vzala dva ibalginy a povolilo to..už ani to nutkání na malou není tak častý ani ty bolesti po vyčurani nejsou tak strašný tak budu doufat že to zatím není úplně rozjetý :?

• Citovat
  • Upravit
15144
8.10.19 08:27

@Bambulka19 a proč nejdeš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat