Zánět šlach a ruka v sádře

Anonymní
31.3.24 14:13

Zánět šlach a ruka v sádře

Ahojte všichni :kytka:
Prosím pěkně potřebovala bych poradit.
Už přes rok mě trápí bolest pravé ruky, před rokem jsem to řešila na ortopedii u doktora a ten mi zjistil zánět šlach dal mi na to tehdy ortézu a řekl že mám mít klidový režim.
Potom ta ruka bolet přestala tak jsem to nějak neřešila..
Jenomže asi před půl rokem to zase začalo bolet vždycky mi ta ruka nateče a dost bolí trvá to vždycky asi tak týden a potom to přejde, jenomže před 14 dny mě ta ruka začala bolet fakt hodně nemohla jsem v noci ani spát a dost mi natekla tak jsem si řekla že to začnu řešit protože v práci dělám celých 8 hodin rukama.. Šla jsem tedy na chirurgii a doktor mi řekl že když mi nepomohla ortéza tak mi tu ruku dá do sádry.
Teď ve středu jdu na kontrolu a přijde mi že tam moc velké zlepšení není pořád mě ta ruka bolí tak by mě zajímalo jestli s tím máte nějakou zkušenost jestli mi poradíte co bude dělat dál.. jestli mi to dá znova do sádry nebo co bude? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101833
31.3.24 16:19

Nějak nechápu jaké znova do sádry? A jinak tedy, když jsem měla zánět achilovky, tak jsem měla sádru 6 týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21658
31.3.24 17:15

No pokud ruka stále bolí, tak ti tu sádru asi sundávat vůbec nebude. Ono je důležité tou rukou fakt nic nedělat. Asi jsi měla zánět už hodně rozjetý a bude to chtít víc času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5004
1.4.24 07:01

Měla jsem jednou zánět šlach na zápěstí. Hrozná bolest, v neděli jsem šla na pohotovost. Dali mi sádru na tři týdny. V té sádře už to pak nebolelo, po sundání také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí