Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nějak nechápu jaké znova do sádry? A jinak tedy, když jsem měla zánět achilovky, tak jsem měla sádru 6 týdnů…
No pokud ruka stále bolí, tak ti tu sádru asi sundávat vůbec nebude. Ono je důležité tou rukou fakt nic nedělat. Asi jsi měla zánět už hodně rozjetý a bude to chtít víc času…
Měla jsem jednou zánět šlach na zápěstí. Hrozná bolest, v neděli jsem šla na pohotovost. Dali mi sádru na tři týdny. V té sádře už to pak nebolelo, po sundání také ne.
Ahojte všichni

Prosím pěkně potřebovala bych poradit.
Už přes rok mě trápí bolest pravé ruky, před rokem jsem to řešila na ortopedii u doktora a ten mi zjistil zánět šlach dal mi na to tehdy ortézu a řekl že mám mít klidový režim.
Potom ta ruka bolet přestala tak jsem to nějak neřešila..
Jenomže asi před půl rokem to zase začalo bolet vždycky mi ta ruka nateče a dost bolí trvá to vždycky asi tak týden a potom to přejde, jenomže před 14 dny mě ta ruka začala bolet fakt hodně nemohla jsem v noci ani spát a dost mi natekla tak jsem si řekla že to začnu řešit protože v práci dělám celých 8 hodin rukama.. Šla jsem tedy na chirurgii a doktor mi řekl že když mi nepomohla ortéza tak mi tu ruku dá do sádry.
Teď ve středu jdu na kontrolu a přijde mi že tam moc velké zlepšení není pořád mě ta ruka bolí tak by mě zajímalo jestli s tím máte nějakou zkušenost jestli mi poradíte co bude dělat dál.. jestli mi to dá znova do sádry nebo co bude?