Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Syn teď taky měl. Dostali jsme teda kapky a na noc mastičku. Ale. musela jsem mu to tam dávat 7 dní. Takže u vás možná brzo ukončena léčba
Reinfekce samozřejmě možná je, imunita po infekci nevzniká.
Doporučuje se zvykle aspoň 7denní léčba, kratší kúry mají větší tendence k časným recidivám.
Dite take melo, kapali jsme cca 6 dni a za dva dny nanovo… Podruhé jsem vykapala poctive celou lahvicku (cca 9dni), vyprala vsechny plysaky atd. a zatím ok 🙏
Každopádně jakmile vidim jen trochu cervenejsi oko, hned vyplachuju ocuflashem 😅
@kkatarinka no prave se mi tez zdalo ze je ti kratke, vzdy to bylo na 7 dni a ted najednou 5, zacali jsme zase kapat a oko uz je ok, tak za dva dny zkusime vysadit..
Dobry den, syn pred tydnem prodelal nejakou virozu, hodne ho bolelo v krku, ryma bez teploty. K tomu mel potom zanet spojivek s tim ze nam doktorka dala atb kapky, po cca 4 dnech to bylo v pohode. Po peti dnech jak nam bylo receno u doktorky jsme kapky vysadili, bylo to asi 2 dny v pohode a ted se to zase vratilo, hnis a hodne cervene oko (zatim jedno) takze jsme dneska znova dali kapky, myslite ze to jede na novo nebo se to jeste nedolecilo?
PS: u doktora byly deti se zanetem spojivek tak to mohl chytit znova