Zápach a bolest

Anonymní
11.10.22 20:53

Zápach a bolest

Zdravím holky. Mám takový nepříjemný dotaz. Zhruba 3 měsíce zpátky jsem měla nového sexuálního partnera. Nevyšlo nám to, takže vztah mezi námi po měsíci a půl skončil. Ovšem v době, kdy jsme spolu ještě byli, už jsem na sobě začala vnímat, ze je tam dole něco jinak ale neslo mi úplně specifikovat co. No cca 3-4 týdny zpátky se to rozjelo na plné obrátky. Začalo to neskutečným zápachem, který je cítit i po dvou hodinách přes džíny, které musím pomalu denně prát. Jde o velmi silný zápach, který ale neumím nijak specifikovat. No zhruba před týdnem až čtrnácti dny se přidali už i bolesti břicha, hlavně tedy na pravé straně dole. Výtok mám vodnatý, bílý, i do žluta, jak kdy. Minuly týden jsem tedy byla na stěrech, dr nic neviděla a výsledky budou někdy během tohoto nebo příštího týdne. Teď zkouším na doporučení dr do výsledků gynellu, ale tu už mám 5. den a žádná změna, možná naopak ještě horší. Do toho se mi včera objevili nejspíš roupy, které absolutně netuším, kde jsem vzala. Může to mít nějakou spojitost? Jsem nervózní a z vysledku mám opravdu strach, tak píšu sem, jestli nemá náhodou někdo zkušenost? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35849
11.10.22 20:57
@Anonymní píše:
Zdravím holky. Mám takový nepříjemný dotaz. Zhruba 3 měsíce zpátky jsem měla nového sexuálního partnera. Nevyšlo nám to, takže vztah mezi námi po měsíci a půl skončil. Ovšem v době, kdy jsme spolu ještě byli, už jsem na sobě začala vnímat, ze je tam dole něco jinak ale neslo mi úplně specifikovat co. No cca 3-4 týdny zpátky se to rozjelo na plné obrátky. Začalo to neskutečným zápachem, který je cítit i po dvou hodinách přes džíny, které musím pomalu denně prát. Jde o velmi silný zápach, který ale neumím nijak specifikovat. No zhruba před týdnem až čtrnácti dny se přidali už i bolesti břicha, hlavně tedy na pravé straně dole. Výtok mám vodnatý, bílý, i do žluta, jak kdy. Minuly týden jsem tedy byla na stěrech, dr nic neviděla a výsledky budou někdy během tohoto nebo příštího týdne. Teď zkouším na doporučení dr do výsledků gynellu, ale tu už mám 5. den a žádná změna, možná naopak ještě horší. Do toho se mi včera objevili nejspíš roupy, které absolutně netuším, kde jsem vzala. Může to mít nějakou spojitost? Jsem nervózní a z vysledku mám opravdu strach, tak píšu sem, jestli nemá náhodou někdo zkušenost? :,(

Tak hlavně si po pár měsících zajdi i na HIV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
11.10.22 20:59
@Anonymní píše:
Zdravím holky. Mám takový nepříjemný dotaz. Zhruba 3 měsíce zpátky jsem měla nového sexuálního partnera. Nevyšlo nám to, takže vztah mezi námi po měsíci a půl skončil. Ovšem v době, kdy jsme spolu ještě byli, už jsem na sobě začala vnímat, ze je tam dole něco jinak ale neslo mi úplně specifikovat co. No cca 3-4 týdny zpátky se to rozjelo na plné obrátky. Začalo to neskutečným zápachem, který je cítit i po dvou hodinách přes džíny, které musím pomalu denně prát. Jde o velmi silný zápach, který ale neumím nijak specifikovat. No zhruba před týdnem až čtrnácti dny se přidali už i bolesti břicha, hlavně tedy na pravé straně dole. Výtok mám vodnatý, bílý, i do žluta, jak kdy. Minuly týden jsem tedy byla na stěrech, dr nic neviděla a výsledky budou někdy během tohoto nebo příštího týdne. Teď zkouším na doporučení dr do výsledků gynellu, ale tu už mám 5. den a žádná změna, možná naopak ještě horší. Do toho se mi včera objevili nejspíš roupy, které absolutně netuším, kde jsem vzala. Může to mít nějakou spojitost? Jsem nervózní a z vysledku mám opravdu strach, tak píšu sem, jestli nemá náhodou někdo zkušenost? :,(

Existuje heslo: Víš, s kým spíš?
Jinak džíny nosis bez praní běžné jak dlouho, zejména upnuté - též otázka do diskuze.
A konečně: proč to resis až po takové době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 21:12
@Takco píše:
Existuje heslo: Víš, s kým spíš?
Jinak džíny nosis bez praní běžné jak dlouho, zejména upnuté - též otázka do diskuze.
A konečně: proč to resis až po takové době?

Vím, s kým spím. Neslo o náhodnou známost, známe se již několik let. Pouze nám to nevyšlo v této oblasti :nevim: na HIV byl testovany. A džíny peru normálně tak dvakrát do týdne. A samozřejmě taky nenosím jen jedny. Ale nikdy mě k tomu nedoháněl tento problém.
A po takové době to řeším, protože jsem nejprve zkoušela zalecit doma běžnými volně prodejnymi léčivy, které nejprve na par dnů pomohli, ale pak se problem vrátil

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
11.10.22 21:12

No tak držím palce, ať to není nic závažného a proboha - příště prostě jedině s kondomem.

Jinak holt nos volnější kalhoty, než džíny, a používej intimku jako absorbční vrstvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 21:16

Ty jo mám něco podobného, ale stálého přítele již několik let :think: Že by zanášel? Nějaký náznaky tam teda jsou :think:

• Citovat
  • Upravit
15422
11.10.22 21:29

Tak při roupech není vaginální výtok úplně neobvyklý. Ale zase jestli jsi ty roupy objevila teprve včera :nevim: To spíš bývá, když jsou ty roupy hodně „rozjeté“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 21:30
@Anonymní píše:
Ty jo mám něco podobného, ale stálého přítele již několik let :think: Že by zanášel? Nějaký náznaky tam teda jsou :think:

A byla si u dr?

• Citovat
  • Upravit
485
12.10.22 04:07

Tak to musela být sakra párty. Byl u toho i komisař Rex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
12.10.22 14:05

Nech si napsat u praktika něco na ty roupy. Není úplně vzácné, že způsobí zánět i v ženských orgánech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí