Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím holky. Mám takový nepříjemný dotaz. Zhruba 3 měsíce zpátky jsem měla nového sexuálního partnera. Nevyšlo nám to, takže vztah mezi námi po měsíci a půl skončil. Ovšem v době, kdy jsme spolu ještě byli, už jsem na sobě začala vnímat, ze je tam dole něco jinak ale neslo mi úplně specifikovat co. No cca 3-4 týdny zpátky se to rozjelo na plné obrátky. Začalo to neskutečným zápachem, který je cítit i po dvou hodinách přes džíny, které musím pomalu denně prát. Jde o velmi silný zápach, který ale neumím nijak specifikovat. No zhruba před týdnem až čtrnácti dny se přidali už i bolesti břicha, hlavně tedy na pravé straně dole. Výtok mám vodnatý, bílý, i do žluta, jak kdy. Minuly týden jsem tedy byla na stěrech, dr nic neviděla a výsledky budou někdy během tohoto nebo příštího týdne. Teď zkouším na doporučení dr do výsledků gynellu, ale tu už mám 5. den a žádná změna, možná naopak ještě horší. Do toho se mi včera objevili nejspíš roupy, které absolutně netuším, kde jsem vzala. Může to mít nějakou spojitost? Jsem nervózní a z vysledku mám opravdu strach, tak píšu sem, jestli nemá náhodou někdo zkušenost?
Tak hlavně si po pár měsících zajdi i na HIV.
@Anonymní píše:
Zdravím holky. Mám takový nepříjemný dotaz. Zhruba 3 měsíce zpátky jsem měla nového sexuálního partnera. Nevyšlo nám to, takže vztah mezi námi po měsíci a půl skončil. Ovšem v době, kdy jsme spolu ještě byli, už jsem na sobě začala vnímat, ze je tam dole něco jinak ale neslo mi úplně specifikovat co. No cca 3-4 týdny zpátky se to rozjelo na plné obrátky. Začalo to neskutečným zápachem, který je cítit i po dvou hodinách přes džíny, které musím pomalu denně prát. Jde o velmi silný zápach, který ale neumím nijak specifikovat. No zhruba před týdnem až čtrnácti dny se přidali už i bolesti břicha, hlavně tedy na pravé straně dole. Výtok mám vodnatý, bílý, i do žluta, jak kdy. Minuly týden jsem tedy byla na stěrech, dr nic neviděla a výsledky budou někdy během tohoto nebo příštího týdne. Teď zkouším na doporučení dr do výsledků gynellu, ale tu už mám 5. den a žádná změna, možná naopak ještě horší. Do toho se mi včera objevili nejspíš roupy, které absolutně netuším, kde jsem vzala. Může to mít nějakou spojitost? Jsem nervózní a z vysledku mám opravdu strach, tak píšu sem, jestli nemá náhodou někdo zkušenost?
Existuje heslo: Víš, s kým spíš?
Jinak džíny nosis bez praní běžné jak dlouho, zejména upnuté - též otázka do diskuze.
A konečně: proč to resis až po takové době?
@Takco píše:
Existuje heslo: Víš, s kým spíš?
Jinak džíny nosis bez praní běžné jak dlouho, zejména upnuté - též otázka do diskuze.
A konečně: proč to resis až po takové době?
Vím, s kým spím. Neslo o náhodnou známost, známe se již několik let. Pouze nám to nevyšlo v této oblasti
na HIV byl testovany. A džíny peru normálně tak dvakrát do týdne. A samozřejmě taky nenosím jen jedny. Ale nikdy mě k tomu nedoháněl tento problém.
A po takové době to řeším, protože jsem nejprve zkoušela zalecit doma běžnými volně prodejnymi léčivy, které nejprve na par dnů pomohli, ale pak se problem vrátil
No tak držím palce, ať to není nic závažného a proboha - příště prostě jedině s kondomem.
Jinak holt nos volnější kalhoty, než džíny, a používej intimku jako absorbční vrstvu.
Ty jo mám něco podobného, ale stálého přítele již několik let
Že by zanášel? Nějaký náznaky tam teda jsou ![]()
Tak při roupech není vaginální výtok úplně neobvyklý. Ale zase jestli jsi ty roupy objevila teprve včera
To spíš bývá, když jsou ty roupy hodně „rozjeté“
@Anonymní píše:
Ty jo mám něco podobného, ale stálého přítele již několik letŽe by zanášel? Nějaký náznaky tam teda jsou
A byla si u dr?
Nech si napsat u praktika něco na ty roupy. Není úplně vzácné, že způsobí zánět i v ženských orgánech.