Zápach při ms

Anonymní
29.7.20 13:47

Zápach při ms

Ahoj, omlouvám se za anonym a možná trochu nechutné téma.. Ale při ms používám kalíšek už tak 5 let a nikdy se mi nestalo, že by při vyndávání a vyplachování strašně smrděl.. Teď když ho vyndám, tak se vyvane hrozný smrad a nejde to ani pořádně vymýt.. Nevíte, co by to mohlo být? Ted ms nebyla ani tolik silná.. A ten smrad nevím k čemu přirovnat..Hygienu normálně dodržuji, takže žádný prase nejsem.. Poraadíte někdo? Děkuji a omlouvám se :oops:

Prosím o anonym nebo smazat..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.7.20 13:58

I mně se to jednoho dne stalo, vyvarovala jsem v lecčem, zápach pustil, ale po použití se zase znovu objevil. Nepřišla jsem na to proč. Žádný problém, zánět nebo tak jsem neměla, měnila jsem pořád stejně často. Já pak ale otěhotněla, tak jsem to moc neresila a budu kupovat kalíšek nový. Říkala jsem si, jestli prostě ten materiál už nemá dost…

• Citovat
  • Upravit
1908
29.7.20 14:00

Asi bych vynechala kalíšek, případně koupila jiný. Pokud by smrad přetrvával, tak bych to řešila na gyndě, tipla bych to na zánět. A nemůžeš být třeba těhotná, to mi smrdí všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
29.7.20 14:02

Máš stále stejný kalíšek těch 5 let? Asi už bude mít po životnosti a je na čase ho vyměnit. Na povrchu můžou vznikat mikrotrhlinky a tam se může držet bordel, který pak zapáchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 14:07

@Sue2008
Myslíš, že bych mohla být těhotná, když jsem teď měla ms? Je fakt že teď dorazila o den dřív - první den jsem špinila (to nemívám) a pak byla hodně slabá cca 14 ml denně, což taky nemívám :D Vždycky mám víc a ted trvá cca 3 dny a už zase jen špiním. Normálně mám 6-7 dní.

@vedma007
Nene, tenhle mám tak maximálně rok.

Do teď byl v pohodě, nesmrděl, nic, až tenhle cyklus a to se mi až skoro navalovalo. Přirovnala bych to třeba ke smradu vařenýmu květáku? Možná tak nějak.. :poblion: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.20 14:37

Já mám teda stejný problém, ale s tampony :nevim: Ale je fakt že kupuju ty levný v Kaufu :mrgreen:
Kalíšek kup nový, pět let používat jeden..to už se mi moc nezdá, presne jak už tu někdo psal.. můžou tam být mikropraskliny :)
Hele, holky, já ho kdysi taky používala, ale..jak to děláte třeba v práci? Když máte 12.h. smenu? Mě se příčilo to tam mít tak dlouho a na WC nebylo kde to vymýt..
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.20 14:49

Mám pár dní u MS, kde zápach z krve cítím také. Jedná se o určité dny (u mne tedy s těmi sraženinami).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.20 14:50
@Anonymní píše:
Já mám teda stejný problém, ale s tampony :nevim: Ale je fakt že kupuju ty levný v Kaufu :mrgreen:
Kalíšek kup nový, pět let používat jeden..to už se mi moc nezdá, presne jak už tu někdo psal.. můžou tam být mikropraskliny :)
Hele, holky, já ho kdysi taky používala, ale..jak to děláte třeba v práci? Když máte 12.h. smenu? Mě se příčilo to tam mít tak dlouho a na WC nebylo kde to vymýt..
K.

Psala jsem výše, že mám necelý rok nový. :D
Jinak nechodím na 12 h. směny, ale když není přístup k umyvadlu, tak buď si na záchod vzít flaštičku s vodou a vymýt a nebo stačí pořádně vytřít toaletním papírem a doma pořádně vymýt. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.20 14:52
@Anonymní píše:
Mám pár dní u MS, kde zápach z krve cítím také. Jedná se o určité dny (u mne tedy s těmi sraženinami).

Ale já to nemívám nikdy, proto mě to dost zarazilo. Tak se ptám, jestli nemá někdo zkušenost. :)

• Citovat
  • Upravit
575
29.7.20 14:52
@Anonymní píše:
K.

Nosila jsem si láhev s vodou a jen vyplachovala. Doma po práci jsem ho pak vydrhla pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.7.20 15:07

Zkus si koupit tabletky milton (nejsem si jista nazvem) jsou desinfekcni. Ale zkusenost nemam, tak snad to pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.7.20 16:08

Kup si novy a kdyz to bude smrdet furt, tak je problem nekde jinde..ale pokud necitis nic behem cyklu, nic te nepali, tak bych nevidela problem u tebe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
29.7.20 19:01

Řešila jsem tady to samé asi rok dva zpátky. Nakonec jsem vypozorovala, že ten zápach, přesně který popisuješ, se vyskytnul, když jsem cítila „těžší menstruaci“, tedy po stresu, blbým měsíci, nebo když jsem hodně, hodně pila kafe.
Už jen to omezení kafe pomohlo.
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 07:48
@NiKina píše: Řešila jsem tady to samé asi rok dva zpátky. Nakonec jsem vypozorovala, že ten zápach, přesně který popisuješ, se vyskytnul, když jsem cítila „těžší menstruaci“, tedy po stresu, blbým měsíci, nebo když jsem hodně, hodně pila kafe.
Už jen to omezení kafe pomohlo.
N.

Já právě měla neobvykle slabou MS, první den jenom špinění, což se mi nikdy nestává, že bych do druhého dne špinila a pak jsem měla třeba 14ml první den, druhý 7,5ml a třetí den už jen hrozně málo. A přitom moje normální ms trvá 7 dní a první dva dny mám kalíšek plný p o8 hodinách, teď skoro ani po 12 hodinách.

A kafe si dávám tak max. 2× týdně, občas ani to ne, takže v tom to asi nebude. :nevim:

Ale zkusím koupit nový, jak mi radily viz výše. :) Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4705
30.7.20 11:16
@Anonymní píše:
Já právě měla neobvykle slabou MS, první den jenom špinění, což se mi nikdy nestává, že bych do druhého dne špinila a pak jsem měla třeba 14ml první den, druhý 7,5ml a třetí den už jen hrozně málo. A přitom moje normální ms trvá 7 dní a první dva dny mám kalíšek plný p o8 hodinách, teď skoro ani po 12 hodinách.

A kafe si dávám tak max. 2× týdně, občas ani to ne, takže v tom to asi nebude. :nevim:

Ale zkusím koupit nový, jak mi radily viz výše. :) Děkuji :kytka:

Já tu „těžkou“ menstruaci měla taky slaboučkou, což přisuzuju konzumaci kofeinu a stresu. Málo, bolestivou, necítila jsem úlevu po proběhlé menstruaci, pořád blbá nálada, nafouklost.
Zkus jiný kalíšek nebo tampon, vložku - ne tolik, ale cítit to bylo i z té vložky, čili to bylo něco ve složení krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí