Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prosím Vás, dá se jít na více zápisů? Spádová škola nám nevyhovuje a tak bychom rádi zvolili jinou. Děkuji moc
@Bobule321 píše:
Ahoj, prosím Vás, dá se jít na více zápisů? Spádová škola nám nevyhovuje a tak bychom rádi zvolili jinou. Děkuji moc
Ano, můžete.
Klidne. My teda nebyli osobne, pac byla korona, ale prihlasek jsem posilala asi 5.
Akorat v nekterych oblastech se sance dostat se mimo spadovou limitne blizi nule a i spadove maji problem umistnit deti. Nicmene to ti nebrani prihlasky podat. Jen mej realisticka ocekavani…
Ano samozřejmě, kamarádka jde s dítětem na 3 školy, protože “spádová” škola stojí za houby, ale v dalších 2 nejbližších není jasné, jestli dítě vezmou kvůli kapacitě.
Jinak my třeba na spádové škole nebyli vůbec, protože jsem měla od ředitele dopředu potvrzeno, že nebude problém, aby mi děti na námi vybranou školu přijali.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.