Zápis na VŠ

15.6.24 18:30

Zápis na VŠ

Ahojte, mám malou prosbu.
Podala jsem si přihlášky na VŠ a na VOŠ. Na VŠ jsem se nedostala, na jednu VOŠ ne a na druhou ano. Zápis mám 25.6,problém je v tom, že ta VOŠ, na kterou jsem se nedostala bude dělat ještě druhé kolo přijímacího řízení někdy přelom červenec/srpen a já bych to ráda zkusila. Má otázka zní, co mám dělat 😅.. Jít na zápis a poté kdyžtak napsat dopis o ukončení studia nebo zavolat na tu školu a požádat o zápis až koncem srpna🤔 nebo existuje ještě jiná možnost?
Další otázku mám, jestli bych platila nějaké sankce nebo to byl nějaký velký problém pro mě.
Moc děkuji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8458
15.6.24 18:33
@Katkakatka961 píše: Více

Normálně se zapiš a pak kdyztak studium ukončíš. Žádná sankce nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
15.6.24 18:41

Určitě se zápis. Kdyby ses nezapsala teď tak tě vyškrtnou a nebudeš mít kam jít když by ses na to druhé kolo nedostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.24 18:47

@izabe moc děkuji, takže jít určitě na zápis a pak teda napsat kdyžtak mail o žádosti ukončení studia? Na studijní oddělení teda nemusím volat a ptát se, jak to mám udělat, že 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8458
15.6.24 19:14
@Katkakatka961 píše: Více

Já psala dopis, že ukončuji studium a v pohodě. Teoreticky si na studijní pak můžeš zavolat a poptat se, zda jim to nebude stačit e-mailem. Je taky možné, že už na zápise zazní informace co dělat, když si nakonec vybereš jinou školu. Je to celkem bežné, že se lidi jistí a zapíšou se na školu, na kterou pak realně nenastoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.24 20:01

Ahojky,

určitě se zapiš na tuto VOŠ. Abys měla alespoň jistotu…Pokud se dostaneš na tu jinou, tak na té první normálně ukončíš studium :palec: žádné sankce a ani nic podobného neprobíhá.

Hodně štěstí ve druhém kole :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko