Zápis na VŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zápis na VŠ
Ahojte, mám malou prosbu.
Podala jsem si přihlášky na VŠ a na VOŠ. Na VŠ jsem se nedostala, na jednu VOŠ ne a na druhou ano. Zápis mám 25.6,problém je v tom, že ta VOŠ, na kterou jsem se nedostala bude dělat ještě druhé kolo přijímacího řízení někdy přelom červenec/srpen a já bych to ráda zkusila. Má otázka zní, co mám dělat 😅.. Jít na zápis a poté kdyžtak napsat dopis o ukončení studia nebo zavolat na tu školu a požádat o zápis až koncem srpna🤔 nebo existuje ještě jiná možnost?
Další otázku mám, jestli bych platila nějaké sankce nebo to byl nějaký velký problém pro mě.
Moc děkuji ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Katkakatka961 píše: Více
Normálně se zapiš a pak kdyztak studium ukončíš. Žádná sankce nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se zápis. Kdyby ses nezapsala teď tak tě vyškrtnou a nebudeš mít kam jít když by ses na to druhé kolo nedostala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe moc děkuji, takže jít určitě na zápis a pak teda napsat kdyžtak mail o žádosti ukončení studia? Na studijní oddělení teda nemusím volat a ptát se, jak to mám udělat, že 😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katkakatka961 píše: Více
Já psala dopis, že ukončuji studium a v pohodě. Teoreticky si na studijní pak můžeš zavolat a poptat se, zda jim to nebude stačit e-mailem. Je taky možné, že už na zápise zazní informace co dělat, když si nakonec vybereš jinou školu. Je to celkem bežné, že se lidi jistí a zapíšou se na školu, na kterou pak realně nenastoupí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
určitě se zapiš na tuto VOŠ. Abys měla alespoň jistotu…Pokud se dostaneš na tu jinou, tak na té první normálně ukončíš studium
žádné sankce a ani nic podobného neprobíhá.
Hodně štěstí ve druhém kole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit