Zapomenutá tabletka Azalia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.6.12 09:03

zapomenutá tabletka azalia

Ahoj :)
Mám menší problém. Beru asi třičtvtě roku HA Azalii, malá bude mít skoro rok a zatím vše v pořádku. No včera večer jsem si brala tabletku a zjistila jsem, že před včerjškem jsem zapomněla. Nějakých 14 dní jsme vůbec sex neměli, manžel byl služebně pryč, ale zrovna v ten večer, kdy jsem tabletku nevzala dojel a užili jsme si to :) Je mi jasné, že teď se musím 7 dní chránit a tak podobně. Podobně se nám zadařilo s první dcerkou, akorát, že jsem naschvál HA vysadila a povedla se až op té době, kdy dlouho sex nebyl a pak menžel dojel a bylo to, asi tím, že si je šetřil :mrgreen: Teď bych další miminko ještě nechtěla, chci si užít co nejvíc malé a pak teprve. Kdyby se zadařilo, tak si to samozřejmě nechám. Mě spíš zajímá pravděpodobnost otěhotnění. Menstruovala jsem po 6nedělí a pak už vůbec, azalii jsem začala brát nehledně na to jaký je den, jak mi poradila doktorka. Takže zatím jsem bez MS a kojím asi 3krát přes den. A byla to tabletka z prvního týdne plata, ale to asi nehraje žádnou roli, když nemenstruuji a beru je nepřetržitě, nebo jo? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2390
30.6.12 09:50

NO já nevím tedy, jestli už není pozdě… Tohle se stalo kamarádce a otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.12 10:38

@kissi no, tak to jsi mě tedy nepotěšila, ale i tak díky, třeba to bude dobré, pro escapelle nebo další podobné tabletky plné hormonů si jít nechci, stejně už by to bylo za pět 12. Tak uvidíme, když tak napíšu. Koupím si pak test, jo a kdy si ho nejdřív můžu udělat, když nemám MS a nevím kdy bych ji měla mít, neznám své plodné dny a tak, některé jsou myslím od 10 dnů poo? V tomhle se moc nevyznám, já tehdy koupila pár levných a byly tam dvě čárky a malá na cestě :) tak nevím

• Citovat
  • Upravit
2390
30.6.12 11:21
@Anonymní píše:
@kissi no, tak to jsi mě tedy nepotěšila, ale i tak díky, třeba to bude dobré, pro escapelle nebo další podobné tabletky plné hormonů si jít nechci, stejně už by to bylo za pět 12. Tak uvidíme, když tak napíšu. Koupím si pak test, jo a kdy si ho nejdřív můžu udělat, když nemám MS a nevím kdy bych ji měla mít, neznám své plodné dny a tak, některé jsou myslím od 10 dnů poo? V tomhle se moc nevyznám, já tehdy koupila pár levných a byly tam dvě čárky a malá na cestě :) tak nevím

Hele taky se vtom moc nevyznam, ale držit palec, snad to bude v pohodě :-) Ten test.. Já vždy sázim na Mama Test s citlivostí 10. Je levný a kvalitní. Každopádně určitě napiš, jak jsi dopadla, budu ti držet palce!! Ale taky si myslim, že tak 10dní poo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
30.6.12 11:35

Mě se stalo několikrát že jsem zapomněla vzít tabletku, asi 3×, a jednou dokonce dvě za sebou. A zatím teda dobrý nic na cestě není. Taky jsem měla po šestinedělí, začala brát a od tý doby žádná menstruace nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
30.6.12 13:21

Já jsem zapomínala Azalii v jednom kuse a nic se nestalo. Kolikrát jsem ani nevěděla, že jsem zapomněla vzít prášek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.12 13:58

Je tak snad to bude dobre, mam celkem dobry pocit, ze je to v poho, ale moje intuice je nahouby, to uz mam vyzkosuene :) Dam vedet holky, diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.13 18:11

Zapomenutá tabletka

Ahoj holky, také se mi stalo, že jsem zapoměla vzít prášek. Další den jsem vzala normálně a druhý den po zapomenuté tabletě byl necháněný styk, úplně jsem zapoměla na to, že bych se měla chránit jinak. V jaké části je největší pravděpodobnost otěhotnění, je to cca uprostřed podle plata prášků nebo u těchlo tabletek se to bere jinak, když se nedělá žádná pauza. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
25.11.13 18:27

No přečti si příbalák. Pokud jsi ten zapomenutý nespolkla do tuším dvanácti hodin, nejsi chráněná a je jedno kdy se to stalo, tyhle tabletky jsou všechny stejné.. Pokud vynecháš a nespolkneš ho včas, máš se týden chránit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.14 16:00

Pilulka v předstihu

Ahoj, včera ve 22 hodin jsem si vzala tabletku a dnes jsem si ji vzala už v 15 hodin (jelikož jsem zazmatkovala, že jsem ji včera zapoměla). Čili jsem si nakonec oddechla, ale stejnak nevím, jestli si ji zítra můžu vzít v obvyklou dobu v 22 hodin nebo musím už zase ve 3 odpoledne? Jinak bych to neřešila, ale bude to poslední pilulka z platíčka…:)Díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.14 16:05

Pilulka v předstihu

Ahoj, včera ve 22 hodin jsem si vzala tabletku a dnes jsem si ji vzala už v 15 hodin (jelikož jsem zazmatkovala, že jsem ji včera zapoměla). Čili jsem si nakonec oddechla, ale stejnak nevím, jestli si ji zítra můžu vzít v obvyklou dobu v 22 hodin nebo musím už zase ve 3 odpoledne? Jinak bych to neřešila, ale bude to poslední pilulka z platíčka…:)Díky

• Citovat
  • Upravit
3993
20.8.14 16:09

TAk ono je to jedno jestli je poslední, nebo ne… U Azalie se přece pauza v užívání nedělá… Jinak já bych to asi posouvala no. Dnes třeba v šest večer, zítra v osm a pozítří v deset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.19 18:28

Ahooj, mám momentálně stejný problém :roll: Zapomněla jsem si vzít tabletu a nejhorší je, že ani nevím, kdy to bylo. Může to být cca týden, týden a kousek zpět. Sex jsme měli den předtím :zed: Úplně jsem to vypustila, ale dneska, kdy mi najednou začala smrdět svíčka a sprcháč jsem si vzpomněla, a taky mě poboliva podbřišek, což se mi za celou dobu nestalo :zed: stalo se to někomu a bylo vše ok? Nebo naopak, stalo a nebylo vše ok? :lol: Jsem blbá já vím, třetí dítko by byl asi zahul, ale zvládli to jiní, tak my taky :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1