Zapomenuta tabletka před týdenní pauzou

Anonymní
10.6.23 19:32

Zapomenuta tabletka před týdenní pauzou

Zdravím, včera jsem vynechala jednu tabletku. Za asi pět dní začínám týdenní pauzu. Ano je mi jasné že se budu muset chránit i jinak. Jen jsem se chtěla zeptat jak mám dále postupovat? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35734
10.6.23 19:36
@Anonymní píše:
Zdravím, včera jsem vynechala jednu tabletku. Za asi pět dní začínám týdenní pauzu. Ano je mi jasné že se budu muset chránit i jinak. Jen jsem se chtěla zeptat jak mám dále postupovat? :D

Takovej ten papírek kde je vše popsané v krabičce není? Neboj, najdeš ho i na netu kdyby něco. Doporučuji si ho přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
10.6.23 19:54
@Anonymní píše:
Zdravím, včera jsem vynechala jednu tabletku. Za asi pět dní začínám týdenní pauzu. Ano je mi jasné že se budu muset chránit i jinak. Jen jsem se chtěla zeptat jak mám dále postupovat? :D

dober tabletky, a po dobrání udělej normální pauzu, a normálně zase začni brát nové platíčko - akorát to bude jiný den v týdnu, než jsi byla zvyklá,
po dobu 3 týdnů ode dneška bych používala ještě i kondom, sichr je sichr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
10.6.23 20:38
@stinga píše:
dober tabletky, a po dobrání udělej normální pauzu, a normálně zase začni brát nové platíčko - akorát to bude jiný den v týdnu, než jsi byla zvyklá,
po dobu 3 týdnů ode dneška bych používala ještě i kondom, sichr je sichr

Proč radíš, když ani nevíš, jakou antikoncepci bere? :cert: Musí si přečíst příbalový leták! U mojí antikoncepce je třeba napsané vzít si 2 tabletky najednou, když si vzpomenu až v době další tabletky. Takže žádné posunutí o den, jak tu vymýšlíš.
Pro autorku: Přečti si příbalový leták!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital