Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, včera jsem vynechala jednu tabletku. Za asi pět dní začínám týdenní pauzu. Ano je mi jasné že se budu muset chránit i jinak. Jen jsem se chtěla zeptat jak mám dále postupovat?
Takovej ten papírek kde je vše popsané v krabičce není? Neboj, najdeš ho i na netu kdyby něco. Doporučuji si ho přečíst.
@Anonymní píše:
Zdravím, včera jsem vynechala jednu tabletku. Za asi pět dní začínám týdenní pauzu. Ano je mi jasné že se budu muset chránit i jinak. Jen jsem se chtěla zeptat jak mám dále postupovat?
dober tabletky, a po dobrání udělej normální pauzu, a normálně zase začni brát nové platíčko - akorát to bude jiný den v týdnu, než jsi byla zvyklá,
po dobu 3 týdnů ode dneška bych používala ještě i kondom, sichr je sichr
@stinga píše:
dober tabletky, a po dobrání udělej normální pauzu, a normálně zase začni brát nové platíčko - akorát to bude jiný den v týdnu, než jsi byla zvyklá,
po dobu 3 týdnů ode dneška bych používala ještě i kondom, sichr je sichr
Proč radíš, když ani nevíš, jakou antikoncepci bere?
Musí si přečíst příbalový leták! U mojí antikoncepce je třeba napsané vzít si 2 tabletky najednou, když si vzpomenu až v době další tabletky. Takže žádné posunutí o den, jak tu vymýšlíš.
Pro autorku: Přečti si příbalový leták!