Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, beru antiko 2 roky. Ted jsem po ms nasadila plato, vzala 3 tablety. Pak jsem jednu zapomnela, druhy den byl sex, to jsem taky nevzala a treti taky ne. Dneska jsem vzala 2 najednou. Je sance byt tehotna? Nebo vzit ellaone radeji? Diky
Jak dlouho se pak chranit po ellaone kdyz budu soucasne dal brat antikoncepci? Staci tyden brani prasku?
Mě by zajímalo, kdo přišel na to, že když si zapomene vzít tabletu HA, vezme si pak dvě najednou.
Jo, šance je velká. Zvaž jinou antikoncepci, s tvojí spolehlivostí je to hazard.
@Lil Kitkatt píše: Více
Však to je v příbalovém letáku že když zapomeneš tak si ji máš vzít ihned co si vzpomeneš i kdyby si měla vzít dvě zároveň.
@Michaela005 píše: Vícešance na otěhotnění je dost velká, a jak se dají zapomenout 3 tablety? chápu jednu, ale tří
@JancaS84 píše: Více
ale ona zapomněla 3 tablety, to by si měla vzít 6 teď? ne, já vím, že je to blbost - asi být @Michaela005 tak pádím pro tu Ellaone, ale ta účinkuje také čím dřív, tím líp - teď už může být pozdě
Ted mi jde o to, ze do dalsi MS bych se mela chranit. Do konce platicka mi zbyva 14 dni, to budu brat HA a pak nastane krvaceni z vysazeni - to je tedy brano jako ms? 7 denni pauza, pak nasadim tabletu z dalsiho platicka a jsem uz chranena od prvni tablety? Nebo to spatne chapu? Diky moc
No to už jsi asi ani s antiko neměla pokračovat a chránit minimálně zase měsíc
@ka2ka píše: Více
doporučuje se normálně dobrat, ale chránit se jinak
@Michaela005 píše: Více
ano, je to tak, jak píšeš správně
pokud ovšem pilulka po zapůsobila správně, ona není stoprocentní
@stinga píše: Více
Ne dvojnasobne mnozstvi. Tu co zapomnela a dalsi co je na rade, takze v tomhle pripade ne 6, ale 4, coz je proste blbost. 3 uz jsou hodně, takze dobre, ze pouzila pilulku „po“.
@Lil Kitkatt píše: Více
Též jsem se tu jednou divila, ale fakt to tam je ![]()