Zapomněla jsem pilulku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
19.10.20 20:30

Zapomněla jsem pilulku

Pěkný večer ženy, prosím o radu. Beru antikocepci Maloo, beru pravidelně ve 20:00. V neděli jsem si zapomněla vzít pilulku, ten večer jsme měli s manželem nechráněný styk. Že jsem si nevzala prášek jsem zjistila dnes v pondělí v 19 hod. a ihned jsem si vzala zapomenutou pilulku a hodinu poté další ve 20 hod. tak jak ji brát mám. Jednalo se o pilulky v třetím týdnu a mám je brát do čtvrtka. Volala jsem ještě hned mé doktorce, naštěstí jsem ji ještě zastihla v ordinaci a ta mě uklidnila že se nemusím bát. Nicméně mi to v hlavě pořád hlodá. Máme 2 děti a další už nechceme, mám se bát?. Dĕkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15100
19.10.20 20:39

V pohodě. Z tohohle těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.10.20 20:47
@karkarka píše:
V pohodě. Z tohohle těhotná nebudeš.

No to doufám, tohle se mi ještě nestalo. Maximálně jsem si vzala o hoďku dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
19.10.20 21:21

Já jsem teda brala antikoncepci asi jen rok, ale málo kdy jsem ji vzala poctivě. Občas i 3 zároveň a čas jsem nedodržela snad ani jednou :mrgreen:
Buď v klidu, nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.10.20 21:28
@BeNiPe píše:
Já jsem teda brala antikoncepci asi jen rok, ale málo kdy jsem ji vzala poctivě. Občas i 3 zároveň a čas jsem nedodržela snad ani jednou :mrgreen:
Buď v klidu, nic se nestane.

Já teda vždy pravidelně, vždy ve stejný čas, max v řádu hodiny až 2,ale jen vyjímečně. Doktorka říkala že teď do ms se na ní spoléhat nemám, což mi je jasný, automaticky dáme gumičku. Prostě mi to pořád v hlavě hlodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.20 09:15

Zapomenutí pilulky 1 týden

Zdravím.
Beru antikoncepci Vreya. Začala jsem brát další balení ve středu, ale včera (čtvrtek) jsem měla velmi náročný den, myslela jsem na moc věcí a zapomněla jsem si vzít pilulku. Obvykle beru v 19:00-19:30. Dnes ráno v 7:35 jsem si pilulku vzala, jelikož jsem si na to vzpomněla.
Mám po dalších 7 dní užívat ještě jinou ochranu nebo jsem chráněna?

• Citovat
  • Upravit
14313
6.11.20 09:37
@Anonymní píše:
Zdravím.
Beru antikoncepci Vreya. Začala jsem brát další balení ve středu, ale včera (čtvrtek) jsem měla velmi náročný den, myslela jsem na moc věcí a zapomněla jsem si vzít pilulku. Obvykle beru v 19:00-19:30. Dnes ráno v 7:35 jsem si pilulku vzala, jelikož jsem si na to vzpomněla.
Mám po dalších 7 dní užívat ještě jinou ochranu nebo jsem chráněna?

Přečti si pribalovej leták

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital