Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pěkný večer ženy, prosím o radu. Beru antikocepci Maloo, beru pravidelně ve 20:00. V neděli jsem si zapomněla vzít pilulku, ten večer jsme měli s manželem nechráněný styk. Že jsem si nevzala prášek jsem zjistila dnes v pondělí v 19 hod. a ihned jsem si vzala zapomenutou pilulku a hodinu poté další ve 20 hod. tak jak ji brát mám. Jednalo se o pilulky v třetím týdnu a mám je brát do čtvrtka. Volala jsem ještě hned mé doktorce, naštěstí jsem ji ještě zastihla v ordinaci a ta mě uklidnila že se nemusím bát. Nicméně mi to v hlavě pořád hlodá. Máme 2 děti a další už nechceme, mám se bát?. Dĕkuji za odpověď
@karkarka píše:
V pohodě. Z tohohle těhotná nebudeš.
No to doufám, tohle se mi ještě nestalo. Maximálně jsem si vzala o hoďku dýl.
Já jsem teda brala antikoncepci asi jen rok, ale málo kdy jsem ji vzala poctivě. Občas i 3 zároveň a čas jsem nedodržela snad ani jednou ![]()
Buď v klidu, nic se nestane.
@BeNiPe píše:
Já jsem teda brala antikoncepci asi jen rok, ale málo kdy jsem ji vzala poctivě. Občas i 3 zároveň a čas jsem nedodržela snad ani jednou
Buď v klidu, nic se nestane.
Já teda vždy pravidelně, vždy ve stejný čas, max v řádu hodiny až 2,ale jen vyjímečně. Doktorka říkala že teď do ms se na ní spoléhat nemám, což mi je jasný, automaticky dáme gumičku. Prostě mi to pořád v hlavě hlodá.
Zdravím.
Beru antikoncepci Vreya. Začala jsem brát další balení ve středu, ale včera (čtvrtek) jsem měla velmi náročný den, myslela jsem na moc věcí a zapomněla jsem si vzít pilulku. Obvykle beru v 19:00-19:30. Dnes ráno v 7:35 jsem si pilulku vzala, jelikož jsem si na to vzpomněla.
Mám po dalších 7 dní užívat ještě jinou ochranu nebo jsem chráněna?
@Anonymní píše:
Zdravím.
Beru antikoncepci Vreya. Začala jsem brát další balení ve středu, ale včera (čtvrtek) jsem měla velmi náročný den, myslela jsem na moc věcí a zapomněla jsem si vzít pilulku. Obvykle beru v 19:00-19:30. Dnes ráno v 7:35 jsem si pilulku vzala, jelikož jsem si na to vzpomněla.
Mám po dalších 7 dní užívat ještě jinou ochranu nebo jsem chráněna?
Přečti si pribalovej leták