Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěl bych si za peníze zapůjčit dvě kozy. Je tu někdo takový? S díky Přemek
@Mysiceles píše:
Ahoj, chtěl bych si za peníze zapůjčit dvě kozy. Je tu někdo takový? S díky Přemek
ty jo, ty jsi dobře trapná, matka od 6letého kluka a zakládá anonymní trollící diskuse jako na běžícím páse.
@admin - prosím tuhle uživatelku zablokovat, spamuje to tady už minimálně dva dny hloupými trollicími diskusemi
@Havlova píše:
Tyhle?
ona zakládá všechny ty trollicí diskuse včera a dnes ![]()
@stinga píše:
ona zakládá všechny ty trollicí diskuse včera a dnes
Adminka už to oznámila v diskuzi o maringotce, myslím. a odtajnila tu mešuge v úvodních příspěvcích.
@Betty MacDonald píše:
Adminka už to oznámila v diskuzi o maringotce, myslím. a odtajnila tu mešuge v úvodních příspěvcích.
jo, díky, já tu chvíli nebyla, už dočítám a jsem v obraze ![]()
Já bych si taky občas na noc půjčil kozy. Dvě, alespoň trojky. Dobře se na nich spí.
@Mysiceles píše:
Ségra to vyhrála jako zážitek v rámci nějaké soutěže pro rodiny, dostala voucher. Po krátkém zaškolení šli s dětmi na půlhodinovou procházku s kozou a ovečkou z farmy ![]()
Tak zkus když tak sledovat nějaké zážitkové akce.
@1Pears1 píše:
Ségra to vyhrála jako zážitek v rámci nějaké soutěže pro rodiny, dostala voucher. Po krátkém zaškolení šli s dětmi na půlhodinovou procházku s kozou a ovečkou z farmy
Tak zkus když tak sledovat nějaké zážitkové akce.
Diskuze je fake. Zakladatelka tu celé dny trollí a zakládá vymyšlené diskuze. A je už zablokovaná.
Sousedka má, ale jeden je smradlavý starý kozel a budeš ho muset drbat pod bradou.