Zařízení proti menstruačním bolestem

7
18.4.24 09:17

Zařízení proti menstruačním bolestem

Zdravim,

Předem pardon jestli jsem to hodil do špatný kategorie nebo tak něco, dnes jsem si tu kvuli tomu založil učet a nikdy jsem sem dřív nic nepsal :D. Takže i pardon jestli se to tu třeba už i někdy řešilo.

Mám dotaz nejlépe na ženy které s něčím podobným mají zkušenosti.

Přítelkyni často trpívá opravdu silnými menstruačními bolesti. Většinou první dva dny je na tom fakt zle, musí to být hrozná bolest. Soudě z pohledu jak se jen drží za bříško, leží a nechce vůbec nic, ani jíst, ani mluvit ani nic. Je mi jí hrozně líto.

No každopádně viděl jsem na Tiktoku zařízení. Je to něco ve formě malé krabičky ze které jdou dva drátky na kterým jsou elektrody. Žena si je přilepí na břicho na ta citliva místa, nevim přesně asi do oblasti vaječníků nebo tak nevim :D. A může si vybrat z několika stupňů asi nějaké mírné elektro stimulace, která podle všeho má eliminovat tu bolest.

Když jsem to hledal nenašel jsem tento konkrétní tip z tiktoku ale našel jsem podobné výtvory a vynálezy, jeden který se mi líbil byl i ve formě takové podložky na bříško která dokáže i kromě elektřiny taky hřát.

Rád bych jí to pořídil, na ceně mi moc nezáleží. Jen si nevím rady s výběrem, popravdě jako chlap ani skoro nevím co hledám :lol: :lol:. Zkrátka jestli některá z vás by měla tip na konkrétní výrobek nebo bližší informace k tomu jak to celý funguje a po čem konkrétněji koukat, byl bych velmi vděčný. Ještě jednou. Fakt mi nezáleží na tom kolik to bude stát, našel jsem i takové za pár tisíc, jen bych chtěl aby jí to fakt pomohlo a ulehčilo jí to těch pár otravných a bolestivých dní v měsíci.

DÍKY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77396
18.4.24 09:23

@Medděd to bude nějaká blbost, ať přítelkyně zajde na gynekologii, v dospělém věku není taková bolest normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.4.24 09:24

Ahoj, z TikToku znám přístroj Rilie :D
docela dost lidí ho propaguje a chválí - jestli opravdu funguje tak dobře, to nevím :nevim: nemám osobní zkušenost
Měl by fungovat na principu el. impulsů, které masírují a zahřívají danou oblast
Stojí okolo 2.000,–
Snad přítelkyni něco pomůže :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116584
18.4.24 09:27
@stinga píše: Více

No, tak to bych teda rozporovala. U nás v rodině dědičně všechny ženy trpí a žádný doktor neodhalil příčinu. Prostě část žen to tak má.
@Medděd
Zařízení neznám, ale bála bych se koupit něco z internetu bez atestace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.24 09:28
@stinga

Chodí pravidelně, pokud vím tak bez problémů. Možná je to o prahu bolesti, každý ho ma jinde? Nemůže tak být? Hele fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116584
18.4.24 09:30
@Medděd píše: Více

Některý ženy to tak mají, bohužel. Mně vždycky pomohly jen silné léky na bolest, aulin, je na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.24 09:32
@ann_01s
@ann_01s píše: Více

No to je on! :D ten který jsem našel taky. Jenže se mi popravdě zrovna tento moc nelíbí zpracování. Muze to byt je. Hloupý dojem ale působí na mě strašně chatrně, levně. :think:. Kdyby mi někdo řekl že ho má a je perfektní tak beru hned. Já konkretně koukal třeba po tomhle ještě https://www.benu.cz/…s-life-em-55?…

A kdyz srovnám vizuál toho rilie a tohohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.24 09:33
@aiwwa
@aiwwa píše: Více

No… Ona to chudak moc brát nechce :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
18.4.24 09:35

Jestli to stojí pár korun, tak to zkus koupit, ale někdo má holt PMS a MS náročnější. Já mám hrozné PMS, sama se sebou nemohu vydržet, jsem protivná sama sobě, vše mě bolí, mám nálady, úzkosti.. při menstruaci mě bolí břicho taky, ale pomáhá mi teplá gumová láhev nebo prášek, když už to fakt bolí hodně. Jinak jestli je přítelkyně uplně na odpis tak ať zajde na gynekologii, aby neměla endometriozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.4.24 09:35

@Medděd
Ten vypadá mnohem lépe :D a dokonce je i přímo z lékárny, takže bych brala ten :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116584
18.4.24 09:36

Tak to je pak těžký. Proč si nechce vzít prášek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77396
18.4.24 09:36
@aiwwa píše: Více

tak i aulin musí předepsat lékař, ale moje gynekoložka vždy říká, že menstruace nemá ženu nijak obtěžovat, musí v tom být nějaká patologie, která se musí řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77396
18.4.24 09:37

tak at trpí, no :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116584
18.4.24 09:37

Jak jsem psala, nikdy se na nic nepřišlo. A určitě nejsem jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.24 09:44

@aiwwa hele nevim. Mozna strach z jater kdyby si ho mela brát furt. Občas když je to k nevydržení i pro ni tak si ho vezme. Ale málo kdy. :nevim: Kazdopadne asi jsem rozhodnutej ze to koupim ten jak jsem posilal teď odkaz na benu lekarnj jen jeste počkám kdyby se objevil někdo třeba s konkrétním něčím s čím má zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí