Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tak mám opět dilema a píšu sem, protože s vámi je rozhodování jednodušší ![]()
Už jsem se tedy rozhodla pro Emitex, jen nemám zase jasno kvůli barvě…
Kočár mám černo červený (převládá červená), šedá konstrukce… červený fusak určitě nechci, přemýšlím nad černo šedým(flees) nebo celým černým. Celý černý by se určitě hodil více, ale chceme ještě jedno mimi a to budu mít jiný kočár - dost se mi příčí dávat dítě do černého fusaku - příjde mi to smutné, takové divné - děti mají mit barvy
Jsou sice i černé kočáry, ale vnitřek a to na čem leží většinou černé nebývá…
Budu ráda, když mi napíšete své názory, díky ![]()
Ahoj, tak jsem zase tady
.
Já měla právě celý černý, chtěla jsem to tak a dobře jsem udělala. Líbil se mi moc a chválili ho i v všichni ostatní. Měla jsem i černou korbu, ještě v době, kdy jich tolik nejezdilo. A možná by si někdo řekl, že je to jak na pohřeb, ale já jsem si to zamilovala
.
A podle toho, co teď potkávám takových černých kočárků, tak nejsem sama
.
A právě je dobrý, že mimino do něj můžeš nastrojit jak chceš a nebude se to barevně tlouct. Případně kočárek dozdobíš barevnou hračkou ![]()
Já měla červenočerný kočárek, šedá konstrukce - a fusak oranžový=)
On stejně nejde vidět… Max. pak ve sporťáku, když nedáš nánožník.
Ja myslim, ze na cernym fusaku neni nic spatnyho. Ja prave cerny shanim, ale zase si nejsem jista znackou
Mam bezovo-cerno-sedy kocar s sedou konstrukci a jentak kazda barva se k tomu fakt nehodi ![]()
A jak pise Pipet, stejne ten fusak neni tolik videt…jde spis asi o pocit, ze to k sobe ladi, a to ja potrebuju
![]()
Kup sedo sedy, bude se ti lip prodavat
A rekla bych, ze na cerne bude vsechno videt ne?
Mám tmavě šedý se světle šedou od Emitexu a jsem s ním moc spokojená, barvy jsou moc hezké a myslím, že se hodí i k hodně jiným. Kočárek budeme mít modrý asi.. ![]()
Bayuska píše:
Ahoj, tak jsem zase tady![]()
.
Já měla právě celý černý, chtěla jsem to tak a dobře jsem udělala. Líbil se mi moc a chválili ho i v všichni ostatní. Měla jsem i černou korbu, ještě v době, kdy jich tolik nejezdilo. A možná by si někdo řekl, že je to jak na pohřeb, ale já jsem si to zamilovala.
A podle toho, co teď potkávám takových černých kočárků, tak nejsem sama.A právě je dobrý, že mimino do něj můžeš nastrojit jak chceš a nebude se to barevně tlouct. Případně kočárek dozdobíš barevnou hračkou
Jééééééééé, stará známá ![]()
Kočárek můžu ozdobit, ale dítě stejně leží na černém, přikryté černým…, ale já chci koupit na MMB a zjistila jsem, že se ani šedý neprodává… je to nemoderní barva, takže jedině ten krémový, ale to by asi v červenočerném X-landeru nevypadalo hezky…
terak píše:
Kup sedo sedy, bude se ti lip prodavatA rekla bych, ze na cerne bude vsechno videt ne?
Já budu kupovat na MMB už použitý a šedo šedý jsem neviděla, ale asni bych ho nechtěla - chci ho do černo červeného sporťáku, šedý by se mi tam nelíbil…, ale díky za názor ![]()
3HE píše:Bayuska píše:Jééééééééé, stará známá
.
Já měla právě celý černý, chtěla jsem to tak a dobře jsem udělala. Líbil se mi moc a chválili ho i v všichni ostatní. Měla jsem i černou korbu, ještě v době, kdy jich tolik nejezdilo. A možná by si někdo řekl, že je to jak na pohřeb, ale já jsem si to zamilovala.
A podle toho, co teď potkávám takových černých kočárků, tak nejsem sama.A právě je dobrý, že mimino do něj můžeš nastrojit jak chceš a nebude se to barevně tlouct. Případně kočárek dozdobíš barevnou hračkou
Kočárek můžu ozdobit, ale dítě stejně leží na černém, přikryté černým…, ale já chci koupit na MMB a zjistila jsem, že se ani šedý neprodává… je to nemoderní barva, takže jedině ten krémový, ale to by asi v červenočerném X-landeru nevypadalo hezky…
Ja jsem na MMB prave sedych videla dost…za to ty cerny moc nejsou
Vsude tmave modry ![]()
korana.kora píše:Černý jsou hned prodaný3HE píše:Ja jsem na MMB prave sedych videla dost…za to ty cerny moc nejsouBayuska píše:Jééééééééé, stará známá
.
Kočárek můžu ozdobit, ale dítě stejně leží na černém, přikryté černým…, ale já chci koupit na MMB a zjistila jsem, že se ani šedý neprodává… je to nemoderní barva, takže jedině ten krémový, ale to by asi v červenočerném X-landeru nevypadalo hezky…Vsude tmave modry
Chtěla bych oživit tuto diskusi. Poradily byste prosím, jakou barvu Emitex fusaku (vzorník zde ) zvolit k tomuto kočárku? Hluboká korba je zvenčí černá, uvnitř bílá. Sporťák má šedo-bílé pruhy na sedáku a na sluneční stříšce a sem tam nějaký bílý detail. Podvozek je šedý.
Původně jsem uvažovala o černém fusaku, ale mám strach, aby pak kočárek celý černý nevypadal špatně. Co šedo-šedá? Nebo byste volily něco barevnějšího? Pokud ano, jakou barvu, aby se to netlouklo s těmi proužky na sporťáku a aby to bylo použitelné pro kluka i pro holčičku?
Ahojky dle toho jak vypadá kočárek bych asi volila černý a nebo černošedý já osobně miluju třeba i bílou ale je to šíleně nepraktické já jsem synovi koupila taky černý snad bude rada dobrá ale určitě víc hlav víc ví
hodně štěstí při výběru
Kdyby v něm byl černý fusak, tak celkový dojem bude depresivní. (Dle mě.)
Když už, tak třeba černý fusak se zeleným/žlutým vnitřkem. Ale to je o vkusu. ![]()
Ahoj, já bych volila šedý fusak nebo kombinaci černo šedou. Ten celý černý mi přijde moc tmavý. Snad jsem aspoň trochu poradila ![]()