Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
mám v plánu prodávat oblečení po malé přes Vinted.
Do čeho balíte, když posíláte vy? Já jsem tam zatím jenom nakupovala, ne naopak.
Někdy mi přišlo oblečení i zabalené v igelitce obalené folií nebo izolepou. Nesetkala jste se některá, že s tím mají problém při podání? Nevím, kde bych pořád sháněla menší krabice ![]()
Děkuji ![]()
Klidně do igelitky. Nemusí být krabice. Ne nesetkala jsem se s problémem při podání.
Igelitka obalena strecovkou. Nikdo mi nikdy nic krome eshopu neposilal nic v krabici. A to balim i do cernych pytlu, a kdyz se balik ztratil tak nebyl problem.
@veveruska97 píše: …Někdy mi přišlo oblečení i zabalené v igelitce obalené folií nebo izolepou. …
Není už tohle dostatečná odpověď?
Používám papirove tašky z on-line nákupů a do toho nějaký igelit.
@veveruska97 píše:
Ahoj holky,
mám v plánu prodávat oblečení po malé přes Vinted.
Do čeho balíte, když posíláte vy? Já jsem tam zatím jenom nakupovala, ne naopak.
Někdy mi přišlo oblečení i zabalené v igelitce obalené folií nebo izolepou. Nesetkala jste se některá, že s tím mají problém při podání? Nevím, kde bych pořád sháněla menší krabice
Děkuji
V praci Zasilkovnu mam, takze mam prehled, do ceho lidi baliky bali. Jedna maminka tam nosi po diteti spoustu balicku a ma to zabalene v bublinkach a pres to folii, zabaleny na jednicku. Jiny nosi veci klidne jen v papirove tasce a prelepene na nekolikrat izolepou, nebo v obycejne igelitce. Ja osobne jak kdy, ale pokazdy dam 2 vrstvy. Prvni folie (podle velikosti stridam bud klasickou potravinovou nebo mam i tu velkou technickou),a pak to dam bud do igelitky, papirovy tasky nebo krabice, pokud mam.
Nekdy ty baliky co chodi naopak k nam, tak maji nacpane az po okraj, takze kdyz rizneme a chceme otevrit, tak se muze stat, ze sw trochu narizne i vrsek balicku, z toho duvodu je vzdy lepsi dat vrstvy 2. Ale co nam kolikrat chodi, jak je to zbozi zabaleny, se nestacime divit
,nekdo je schopnej hodit boty do tasky, jednou prelepit a nazdar, nejak to dojde…
Já kupuji igelitovy obálky, nebo pokud je to větší balík tak bublinky a igelitka.
Davam do pytliku a balim do vanocniho papiru z Lidlu (samozrejme vzorem dovnitr), je pevny a levny ![]()