Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Náramek je prostě náramek, jako zásnubní bych ho asi vážně nebrala. Vždy byl zásnubní prstýnek, ale je to tvoje věc. Klidně můžeš mít i zásnubní náušnice ![]()
Já ho mám. K čemu by mi byl prsten, když je nenosim. Náramek nosim uz skoro 9 let téměř každý den.Jde o symbol těch zasnub, tak je podle mě jedno, jestli je to prsten nebo náramek. Já jsem spokojena 😊
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu nějaká žena, která má místo zásnubního prstýnku náramek? Ani nevím, jak mě to napadlo, ale sama prstýnky moc nenosím, a když ano, tak doma hned sundávám, zato některé náramky jsem měla na ruce nonstop. A nosit prstýnek na řetízku na krku bych asi nechtěla, nevím. Je náramek nesmysl?
Neni to nesmysl. Je to hezke ![]()
Si dejte treba zásnubní ponožky, když vám to vyhovuje
je to vaše věc, pro tebe to bude mít ten význam, okolo bych neřešila.
Mně jeden manžel požádal o ruku neformálně, když jsem v džínách a tílku seděla u stolu a jedla chleba se špekem. A jediný svědek oné událostí byl náš pes pod tím stolem.
A jak jsem byla šťastná! ![]()
Já si myslím, že je důležitý úmysl. Kupovat prstýnek jen proto, že „zásnubní“ a stejně ti pak doma bude někde ležet? Za mě zbytečný a náramek je pěkný nápad. Na druhou stranu já taky nikdy prstýnky nenosila. Te´dka mám dva - snubák a prstýnek, který mi manžel koupil za narození dcery. Zásnubní mi taky leží.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu nějaká žena, která má místo zásnubního prstýnku náramek? Ani nevím, jak mě to napadlo, ale sama prstýnky moc nenosím, a když ano, tak doma hned sundávám, zato některé náramky jsem měla na ruce nonstop. A nosit prstýnek na řetízku na krku bych asi nechtěla, nevím. Je náramek nesmysl?
Ono je to na tom napsaný? A nemyslíš spíš snubní? Ani ten hodně lidí nenosí… ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Ono je to na tom napsaný? A nemyslíš spíš snubní? Ani ten hodně lidí nenosí…
Já snubák taky nenosila, kazil mi image. ![]()
Já mám zásnubní náušnice. Prsten nosím totiž vždy jen jeden. A zásnubní bych si ani moc neužila, manžel mě požádal a svatba byla za 3 měsíce.
A proč ne, mě by to nenapadlo, ale když se tak nad tím zamyslim, je to hezké ![]()
Já prstýnky ani jiné šperky taky nenosím, ale zásnubní nosím pořád, i doma. Jde hlavně o ten symbol. Ale vybrala jsem si ho sama a moc se mi líbí. Na druhou stranu jde opravdu o to, co značí, takže proti gustu… ![]()