Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj holky, prosím o radu, čekáme miminko, mám rychlozavinovačku, ale nevím, zda je lepší pořídit ještě jednu, do kdy se používá na miminko zavinovačka?
Děkuji
ahoj urcite si porid minimalne dve zavinovacky, my meli blinkaci miminko takze ani ty dve nestacily, porad jsem prala. a v zavinovacce byla asi prvni 3mesice.
mám dvě a občas si nadávám,že jich nemám víc
sice dávám pod hlavičku plínku,ale občas si ublinkne nebo problinkne i tu plínu,dám vyprat a než uschne stane se někdy i nehoda s druhou a já jsem nahraná
i když je fakt,že na ní zase tak nelpíme,takže óóbr problém to není
ale za mě je jedna málo ![]()
Já mám jednu rychlo, dvě vázací a nepoužívala jsem ani jednu, tu rychlo jen jako podložku ![]()
Balila jsem teD mimino do osušky, do tetraplíny, do fleecový deky… Drží mi to líp jak nějaký sucháč na zavince ![]()
Já měla zavinovačky 4 - na spaní v postýlce, do kočárku, k doktorce a jednu náhradní ![]()
Já měla dvě a naprosto to stačilo. Syn v ní spal akorát v noci a pak v kočáru.
ja mam tusim 4, jednu rychlo a tri vazaci a vsechny jsem pouzivala jen jako podlozku. Malej nepotreboval by zavinuty, takze tak. Urcite bych mela aspon tri zavinky (nebo nejakou alternativu, treba malou flis deku…) protoze jestli ti to poblije… tak musis cekat nez se to vypere a ususi. A zname deti, vzdycky akorat poblijou tu cistou, zejo ![]()
Měla jsem 2 rychlozavinovačky, tu druhou jako náhradní. Pod hlavičku jsem také dávala plínu a když si malá ublinkla, vyměnila jsem jen tu plínu. Zavinovačku jsem používala asi 2 měsíce.
My měli jednu a využili jsme ji jen aby se neřeklo a jen protože se mi líbila
Nechej jednu a když uvidíš, že ti nestačí půjdeš a vždy v každém krámě koupíš takovou jaká ti bude vyhovovat což teď nemůžeš vědět každý mimi je jiný ![]()
Ahoj. Prosim vas davate miminko do kocarku v klasicke domaci zavinovacce? takove te teplejsi?
Ano, ta se teď hodi. Hodně se používají i jarní látkové fusáčky. Možná je dobré zvážit, jestli se nevyplatí pořídit zavinovačku, ve které se může miminko dát i do autosedakčy…je to potom 2v1. ![]()