Zavisla na hrach
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem gamblerka a mam uz docela dluhy..vzdy doufam, ze neco vyhraju a ze dam zpet co jsem prohrala. Nechci exekuci. Chci to zaplatit. Jak prestat hrat pres mobil. Hraji od leta vsechno mozne ruletu, sport, automat…vsechno…mam na tom abstak…kdyz se zapisu do seznamu gambleru tak za jak dlouho me to tam nepusti?
Pritel ode me utekl a chce pauzu dokud neprestanu hrat. Lhala jsem mu. Mela jsem si setrit penize, ze budeme spolu bydlet pridat na kauci, nezijeme spolu
Mam strach, ze budu v exekuci.
Mama hraje taky ale male. castky treba jen par Kc ale neni nejak v minusu a nemela nikdy dluhy, tata nehral nikdy nema to rad.
Mam se tam fakt zapsat? Pak si uz nezahraji. Uplne me to ovladlo hraju i v praci obcas na wc…
Tady té musím zklamat. Tady ten registr funguje hlavně pro oficiální sázkové kanceláře apod. Pokud si stáhneš nějakou apku nebo bude mačkat bedny na webu z Honkongu, tak hraješ normálně dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem gamblerka a mam uz docela dluhy..vzdy doufam, ze neco vyhraju a ze dam zpet co jsem prohrala. Nechci exekuci. Chci to zaplatit. Jak prestat hrat pres mobil. Hraji od leta vsechno mozne ruletu, sport, automat…vsechno…mam na tom abstak…kdyz se zapisu do seznamu gambleru tak za jak dlouho me to tam nepusti?
Pritel ode me utekl a chce pauzu dokud neprestanu hrat. Lhala jsem mu. Mela jsem si setrit penize, ze budeme spolu bydlet pridat na kauci, nezijeme spolu
Mama hraje taky ale male. castky treba jen par Kc ale neni nejak v minusu a nemela nikdy dluhy, tata nehral nikdy nema to rad.
Mam se tam fakt zapsat? Pak si uz nezahraji. Uplne me to ovladlo hraju i v praci obcas na wc…
Neboj, brzy přestaneš. Zadlužíš se tak, že skončíš u popelnice a tvé hraní skončí. Vzpamatuj se, nebo tak vážně skončíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zapísaním do registru sa nedostaneš do herne. Ale má to I pozitívum, niektoré banky to sledujú, takže nedostaneš pôžičku, nebudeš mať na účty, čiže ani telefón a na ulici sa už k hraniu nedostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi na rychlodráze do pekla, jen ty to můžeš stopnout. Vzpamatuj se!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se zaregistruj a budeš hrát jinde.
v práci to vidím dnes a denně. Když pak zpracovávám faktury nebo splátkové kalendáře na dluh, za naše služby a ejhle v položkách je nákup tokenů a podobných blbostí, které umožní hrát přes různé aplikace. Zákazník si nechá u nás udělat blokaci m- plateb, třeba na syna a on to stejně obejde, zjistí si heslo a za další měsíc je faktura opět 10 tis.
Pomůže ti léčení a to ještě jen možná.
Přijde mi, že je snazší se dostat ze závislosti na chlastu než na tomhle. Musela by si zahodit telefon, koupit tlačítkový. Nemít doma počítač. A hlavně nechodit kolem Fortuny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
uzu dokud neprestanu hrat. Lhala jsem mu. Mela jsem si setrit penize, ze budeme spolu bydlet pridat na kauci, nezijeme spolu
Pritel ode me utekl a chce pa