Holky, dotaz. Čas od času mívám takové zvláštní stavy. Při pohybu očí cítím nebo slyším, nedokážu to popsat přesně, takové šustění a jakoby se mi uvnitř hlavy něco hnulo. Já vím, je to úplně divné. Pojí se s tím taková nejistota při chůzi při otáčení hlavou, slabost, únava, závratě a mírná nevolnost. Vypozorovala jsem, že se to opravdu týká pohybu očí. Někdy to trvá týden, pak to přejde, za čas znova. Zhoršuje to únava. Mám pocit, že to bývá po nějaké nemoci. Chápu, je to na doktora, zajdu tam. Jen mě napadlo, jestli třeba má někdo podobné stavy. Nebo jestli tu není třeba neuroložka. Je to hrozně nepříjemné člověka napadají různé věci
Holky, dotaz. Čas od času mívám takové zvláštní stavy. Při pohybu očí cítím nebo slyším, nedokážu to popsat přesně, takové šustění a jakoby se mi uvnitř hlavy něco hnulo. Já vím, je to úplně divné. Pojí se s tím taková nejistota při chůzi při otáčení hlavou, slabost, únava, závratě a mírná nevolnost. Vypozorovala jsem, že se to opravdu týká pohybu očí. Někdy to trvá týden, pak to přejde, za čas znova. Zhoršuje to únava. Mám pocit, že to bývá po nějaké nemoci. Chápu, je to na doktora, zajdu tam. Jen mě napadlo, jestli třeba má někdo podobné stavy. Nebo jestli tu není třeba neuroložka. Je to hrozně nepříjemné
člověka napadají různé věci