Že by laryngitida?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
4.12.13 20:17

@K-Black my zatimjen spiropent, a fenistil kapicky. Maly byt, vydychany vzduch

• Citovat
  • Upravit
107
4.12.13 20:19

Dekuji moc holky jasne jsem vystrasena, radeji byt pripraven nez prekvapen ze.snad to bude dobre a pokud ne aspon budu vedet co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
4.12.13 20:22

@K-Black Tak teď nevím, jak to myslíš. U zápalu plic by asi nechraptěl. Diagnózu on-line samozřejmě stanovit nelze. Nevím, co Ti vadí. Já jí jen napsala, co má v případě laryngitidy dělat, což je rozumější, než si dělat srandu. Ale diskusi s tebou končím. Nehodlám se tu hádat, jak to umíš v jinch diskuzích.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
4.12.13 20:25

@pavlats ale to, co pomuze na laryngitidu, treba ten studeny vzduch, tak necemu jinemu uskodi, takze tak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8679
4.12.13 20:30

@K-Black ahoj:-)přidám se z dotazem, dcera ma těžké dýchání vždy týden, dva a pak klid..je to divné. Občas zakasle. Brali ji i krev. Jdeme na alergologii. Tak nevím astma? Na pruduskach nic neslyšela. Kardio ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.12.13 20:35
@nikol.ondrášovka píše:
@K-Black my zatimjen spiropent, a fenistil kapicky. Maly byt, vydychany vzduch

já myslela že v ložnici chcípnu zimou, jsem si ho zas nastěhovala do ložnice, sice mám chůvičku ale stejně. Jo fenistil taky a spiropent je taky dobrej. Nezvládl by prieznitz? to taky docela pomáhá :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
4.12.13 20:37
@pavlats píše:
@K-Black Tak teď nevím, jak to myslíš. U zápalu plic by asi nechraptěl. Diagnózu on-line samozřejmě stanovit nelze. Nevím, co Ti vadí. Já jí jen napsala, co má v případě laryngitidy dělat, což je rozumější, než si dělat srandu. Ale diskusi s tebou končím. Nehodlám se tu hádat, jak to umíš v jinch diskuzích.

zápal plic může být i s tím chrapotem, nejsem doktorka píšu jen co jsem zažila. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Teeeri píše:
@K-Black ahoj:-)přidám se z dotazem, dcera ma těžké dýchání vždy týden, dva a pak klid..je to divné. Občas zakasle. Brali ji i krev. Jdeme na alergologii. Tak nevím astma? Na pruduskach nic neslyšela. Kardio ok.

8o já nejsem doktorka :roll:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@nikol.ondrášovka píše:
@pavlats ale to, co pomuze na laryngitidu, treba ten studeny vzduch, tak necemu jinemu uskodi, takze tak :nevim:

ano.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
4.12.13 20:40
@K-Black píše:
já myslela že v lvzdici chcípnu zimou, jsem si ho zas nastěhovala do ložnice, sice mám chůvičku ale stejně. Jo fenistil taky a spiropent je taky dobrej. Nezvládl by prieznitz? to taky docela pomáhá :think:

Pockame do pondelka, jestli ho vyleci horsky vzduch, nechci moc do nej cpat chemii, a nevim co je ten prieznitz? :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
4.12.13 20:42

@nikol.ondrášovka jasný, ono je lepší to zvládnout bez, máte ten spiropent tak by to mohlo jít. Prieznitz je mokrý hadr na krk, igelit a zavázat dalším hadrem. Hodně to pomáhá na to sípavé dýchání, uvolňuje se to. Ale málokteré dítě to snese, teda snese to prcek co se neumí bránit a pak dítě které už jde ukecat nebo podplatit ;)

• Citovat
  • Upravit
8679
4.12.13 20:45

@K-Black hm, může to byt ta laryngitida?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.12.13 20:48

@K-Black dite je zrovna v mezi verzi, ale poznacim si to, netrpi na to poprve a myslim ze bohuzel ani naposled

• Citovat
  • Upravit
pavlats
4.12.13 20:49

@Teeeri Ne, laryngitida se projevuje, sípavým i hlasitým ztíženým nádechem, štěkavým kašlem, chrapotem a bolestí v krku. Tu lze těžko s něčím zaměnit.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
4.12.13 20:54
@Teeeri píše:
@K-Black hm, může to byt ta laryngitida?

já nevím jestli si ze mě děláš srandu :think: :lol:

Já nevím, u nás se to vždycky projeví štěkavým kašlem a nemůže se nadechnout, sípe, je to většinou bez předchozího varování, nevím dám spát dítě a on si z ničeho nic v noci začne, myslím že kdyby to měla vaše malá a ty by jsi to nechala/neléčila tak by se prostě udusila, takže spíš myslím že může mít alergii, fakt :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA