Pupeční kýla v 7. týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3201
3.12.13 17:51

pupeční kýla v 7 týdnu

Ahoj maminky, dneska jsme byly na Sonu kyčlí a doktor mi jen tak mimochodem řekl, jestli už jsme byly někde kvůli kýle 8o. Já vůbec nevěděla, že ji má… :,(.Příští týden jdeme na chirurgii, tak se bojím co nám řeknou…Máte s tím někdo zkušenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
156
3.12.13 17:55

My mely kylu u prvni dcerky, zatlacovali jsme a prelepovali a pomohlo ti, kyla byla po nejake dobe pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cvrčínek
3.12.13 17:55

Nám v nemocnici rekli, ze pupecni kyla se resi az kolem 5. roku, ze pry do te doby muze i sama zmizet. Potvrdila nam to i pediatricka. Malé budou v únoru 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
52
3.12.13 18:00

My máme od narození jak malou pupeční kýlu, tak tzv. hydrokélu na varlátku. Byli jsme na kontrole v nemocnici u chirurga a ten jen malého prohlédl a pozval nás na další kontrolu. Teď už máme 15 měs., pytlík je v pořádku a pupík skoro taky - na kontrolu už nemusíme, takže v pohodě. Hlavně žádný stres, 7 týden je jěště strašně brzy a přesně jak bylo napsáno v předchozím příspěvku, operace připadá v úvahu až v mnohem vyšším věku! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
3.12.13 19:13

Taky mame od narozeni malou pupecni kylu. Doktor rekl nic s tim nedelat. Ani jsme nezatlacovali ani neprelepovali. Pry ji mame opravdu malou temer vymodlenou, ale je tam. Doktor rika ze by mela zmizet, jinak budeme resit pozdeji kolem 3-5roku.
Navic nad pupikem mame dve takove male hrudky, ktere se zvetsi pokud zatne brisko nebo pri placi. Doktor rika ze je to soucast te kyli a nemame se tim znepokojovat a nijak to resit. :think:
Mame temer 20mesicu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
3.12.13 20:19

Tak to jste mě všechny uklidnily, děkuji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...