Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den dneska se mi stalo něco strašného. Odpoledne sem jela ze svým 2,5 letym synem za babičkou chvili jsme tam byly a jak sme se měli už oblíkat tak syn se lehl na zem mysslela jsem že trucuje ale jak sem se na něho podivala tak ze vzteku přestal dychat a cely zfialovel 30sekund nedychal a po těch 30s omdlel byl mimo nereagoval a tak byl další cca 30s mimo tak babička ho budila mluvila na něho davala mu facky( né velke ).Tak mě zajima stalo se to někomu rano pofrčíme k doktorce muže to byt nájezd na epilepticky zachvat? Diky
Okamzite bych jela na pohotovost. Zachvat se muze v noci opakovat a muze byt pozde..
Jak se probral tak uplně v pohodě byl smal se a jak sme dojeli domu tak byl zase hyperaktivni jkáko vždy
Nic proti ale prijde mi silne nezodpovedne jit k lekari az rano. To si ted v klidu das spat a sebe ulozis taky? Ja bych se strachy posrala kdybych ho nenechala zkontrolovat..no ja ti nevim ![]()
Proč jsi nejela hned na pohotovost???Já už bych tam byla a řešila to. Může to být cokoliv cukrovka…
Nestalo ale kdyby jo tak bych po mem naslednem omdleni mazala na pohotovost. Ihned
Takže tobě dítě omdlí a ty si v klidu půjdeš spát, aniž bys věděla, co to bylo? ![]()
Taky bych jela, nejsem sice abnormálně úzkostlivá, ale tohle bych rozhodně nedala bez konzultace s lékařem ![]()
Ty jo, stát se to mému dítěti, volám rychlou, vůbec nad ničím nedumám ![]()
@Baruska2011 píše:
Ty jo, stát se to mému dítěti, volám rychlou, vůbec nad ničím nedumám
A nebo tak ![]()
Těžko odhadnout, co to je, asi bych taky jela na pohotovost… ale myslím, že pokud plakal a vztekal se a u toho přestal dýchat, to je celkem běžné. Už jsem to slyšela - i ségře takto malý omdlívat, ale stává se to spíš menším dětem a v tomto věku to odeznívá. Asi bych měla strach.