Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To chceš riskovat, že se mu to stane jak budeš spát a ráno může být pozdě? ![]()
@Karleon píše:
co je na tom profilu tak zajímavého?
Se podívej, ne?
@sagina píše: …příště bych se snažila stavu předcházet - jako třeba já nevím, zkusit se dítě navést k tomu, aby se v průběhu vzteku nadechlo (otřít obličej mokrou žínkou, poplácat po zádech, motivovat ho nějak slovně k dýchání - pokud bude ochotný poslouchat tedy, což celkem pochybuji). doktora bych vyhledala, kdyby se tyhle stavy měly opakovat často nebo kdyby vznikly nikoli za bdění, ale třeba ze spánku nebo z naprostého klidu bez předchozího podráždění dítěte (to pak ukazuje spíš na jiný problém).
Já jsem se jako malá prý často vztekala nebo řvala a řvala bez nadechnutí. Proto mě mamka často vzala a zatřásla se mnou, abych se nadechla. Já bych hned na pohotovost nejela, pokud se to neopakovalo. Děti často omdlévají, tak zůstaň v klidu a ráno běž k doktorce, pro klid duše ![]()
@Krkael píše:
Se podívej, ne?
To jsem udělala, proto se ptám.
@Karleon píše:
co je na tom profilu tak zajímavého?
Taky jsem koukla a nechápu…
![]()
Moje dcera to taky kolem třetího roku běžně dělala, bylo to ze vzteku. Doporučuje se dýchnout do pusy, děcko se lekne a tím se záchvat přeruší. A fakt na to nejsou žádný léky, to děcko není nemocný.
@Petule030 píše:
Já jsem se jako malá prý často vztekala nebo řvala a řvala bez nadechnutí. Proto mě mamka často vzala a zatřásla se mnou, abych se nadechla. Já bych hned na pohotovost nejela, pokud se to neopakovalo. Děti často omdlévají, tak zůstaň v klidu a ráno běž k doktorce, pro klid duše
@Anička 17 to je normalni, ikdyz to vypada desive, ale to se detem stava je to z afektu ![]()
http://telemedicina.med.muni.cz/…ie/index.php?…
@KackaDoup Děkuju dneska maly bude spat snama a rano radši zajdu k te doktorce
@K-Black píše:![]()
![]()
to je fakt moudro
![]()
ahááá to jsem netušila…
už jsem klidnější
takže kdyby náhodou pujdu zatím na cigárko než se probere
@lyrica píše:
Dneska to je zase jedna perla za druhou.
a to ještě není večer ![]()
Všechny jí poplácejte jak je to normální.
A až to bude v televizi, tak tu založte diskuzi a plačte. ![]()
@Anička 17 jasny pro klid duse to probrat a poptat se co a jak
klidnou dobrou noc preji ![]()
trpela tim moje sestra, syn taky a moji kamosky chlapecek…je to relativne caste, ale urcite zajdi, lekar je to nejlepsi ![]()
Příspěvek upraven 01.12.13 v 19:25