Že by nervy?

Anonymní
6.9.12 08:34

že by nervy????poraďte prosím....

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale jistě chápete…měla jsem nedávno těžké období…nemoc a úmrtí v rodině… a poslední dobou se mi někdy stává, že v noci se nemohu uvolnit, jsem v napětí, bolí mě žaludek, často chodím na toaletu, ale průjem nemám, ještě ráno to není úplně v pohodě, ale kolem oběda jsem už v pořádku, myslíte, že to může být od nervů???je to docela nepříjemné…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27261
6.9.12 08:37

Mám něco podobného. Ráno mi je zle, nedokážu nic sníst, chodím několikrát denně na záchod. Mám to od tý doby co se přiblížil konec mateřský a nastoupila jsem do práce. Prostě nervy. Dole mám už asi 5 kilo, ale cítím, že se to postupně zlepšuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
6.9.12 08:37

Já bych řekla, že to asi nervy budou. Tohle jsem hodně mívala při různých kontrolách v práci nebo při rodinných problémech… Hlavně noční nespavost a neustále plnou hlavu… jo a váha mi s tím většinou šla dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.9.12 08:41

Myslím, že může, že to bude zřejmě úzkostí, stresem. Zažívala jsem to docela často, buď před nějakým důležitým úkolem nebo po nějaké krizové situaci či nešťastné události. Opadlo to splněním úkolu a vyrovnáním se s krizovou situací. Např. před státnicemi jsem takto spala asi 2 měsíce v kuse, nebo před důležitým prac. úkolem taky i 14 dní dopředu byly takto báječné noci. Doporučuji pokusit se vyrovnat s nepříznivými životními situacemi, např. pomocí relaxace, pobavení s přáteli, dovolené…a pak se to zlepší. Hůavně to v sobě nepotlačuj, vybreč se, popovídej si o tom s mužem, rodinou, kamarády…bude lépe časem :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.12 09:19

Děkuju…a co s tím? Pomáhá Vám na to něco???přeci si nepůjdu pro léky na nervy…

• Citovat
  • Upravit
27261
6.9.12 09:25

Mě pomáhá meduňkový čaj. Jednak se mi po něm dobře spí a jednak meduňka uklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.9.12 09:28

Pomáhá to, co jsem ti psala, dovolená, pobqvení se s přáteli, mluvit o tom s někým, prostě to v sobě netutlat, vybrečet se. Je potřeba to dostat ven, aby náhodou z úzkosti nevznikla deprese.

Jo a jak radí lentilka, meduňka je před spaním dobrá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.12 09:38

Děkuju, právě, že to asi v sobě dusím, doteď jsem nebyla schopná dané zesnulé osoby vymazat z mobilu telefonní číslo…jen si vzpomenu a je mi to tak líto…nechtěla zemřít, ale nedalo se pomoci…ach jo…

• Citovat
  • Upravit
2230
6.9.12 09:40

Bachovy květy, mě pomohly hodně. mívám tyhle stavy občas i teď a je to od nervů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
6.9.12 09:53

Mám totéž už dlooouho, nejdřív z práce, teď z mateřský… Bachovky pomůžou hodně, když pohledáš diskuse na téma Bachovy esence, tak je tu paní, co se jima zabývá. Nebo si najdi nějakej eshop a vyhledej si tam vhodnou bylinu, nebo pro začátek zkus Krizovou směs, to je taková jistota. Nemusíš se toho bát, je to směs, co se dává např. zvířatům na uklidnění, pokud se bojí petard, bouřky apod. Může se i při kojení. A když to podpoříš meduňkovým čajem před spaním, tak tím rozhodně nic nezkazíš ;) Mně se teda před spaním osvědčilo deci červenýho vína ;)

• Citovat
  • Upravit
14856
6.9.12 09:55
@Anonymní píše:
Děkuju, právě, že to asi v sobě dusím, doteď jsem nebyla schopná dané zesnulé osoby vymazat z mobilu telefonní číslo…jen si vzpomenu a je mi to tak líto…nechtěla zemřít, ale nedalo se pomoci…ach jo…

urcite je to od nervu, i bych zkusila psychologa, probrat to s nim, aby se ti ulevilo. Hlavne to v sobe nedusit, to musi ven, jinak to jde do somatickejch potizi, nebo deprese a pod.

prasky jsou reseni, ale zkusila bych bachovy kvetinove esence, jak pise spiky, me taky moc pomahaji, na tohle jsou fakt idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
6.9.12 11:24

Ahoj anonymní, na nervy je dobrá tinktura rozchodnice růžové (rhodiola- zlatý kořen) a uklidňující čaj. Přeju hodně pohody a klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
29.1.14 12:49

Nervy? po šestinedělí

Mám něco podobného, jdu pro radu…

jsem pořád rozklepaná, mám trochu průjem, nic mi nechutná jíst… když si můžu lehnout, tak nemůžu spát, tluče mi srdce.. a výsledkem je naprosto šílená únava.
mám 2 měsíční mimi a 3 letého raracha. plně kojím.

myslíte že to mám od nervů?? nebo nějak od hormonů?

máte nějaké tipy, jak se srovnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.1.14 12:58

Já se včera vyblila z podoby a to doslova, ale neměla jsem teplotu a ani nic jiného… brácha mě nakonec odvezl k doktorce, ta se ptala, jestli jsem něco nesnědla a pak, jestli nejsem ve stresu. když jsem jí řekla, že mám dvě práce, z toho jednu normálně na HPP a chodím do školy, poslala mě na týden na nemocenskou s větou „musíte si odpočinout“. nebránila jsem se, že mám na sobě velkou zátěž si uvědomuju. horší spaní a problémy v břiše už registruju delší dobu.
podle mě je to i u Tebe stresové, odpočiň si nebo někam vyraž, když to půjde a pij ty čaje, co doporučují holky, ať se z toho nesesypeš… tělo se sice zátěži přizpůsobí, ale byla by škoda ho brzo odrovnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.14 13:03

Já měla deprese 3 měsíce po narození dcerky, přestala jsem kojit a deprese byly fuč. nyní řešíme těžkou nemoc v rodině a začínám pociťovat chvění, nemůžu usnout atd. bojím se zase deprese a co bude dál. Vše asi srovná čas, také přemýšlím že vyhledám nějakého odborníka :(,jinak mi asi z toho všeho houkne v bedně, nic se poslední dobou nedaří :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex