Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám takový dotaz! Je možné otěhotnět skoro po měsíci, kdy jsem přestala brát antikoncepci? Jelikož mám skoro všechny příznaky, které naznačují těhotenství. Bolesti v podbříšku, zvětšená prsa a bolestivá. Menzes bych měla dostat až příští týden. Testy jsem zkoušela, ale ty jsou negativní.
Děkuji za názory ![]()
Proč by to možné nebylo? Nebereš antikoncepci, můžeš být těhotná, co je na tom divného?
Příjde mi to příliš brzo, domnívala jsem se, že tělu bude trvat déle než se dá do kupy ![]()
Muzes otehotnet hned po vynechani antikoncepce, mne to trvalo dva mesice.
Klidně první měsíc můžeš otěhotnět..proč ne? Ale po vysazení prášků se hladina hormonu hýbe a klidně 3 měsíce po vysazení můžeš mít od poloviny nebo celou dobu těhot. příznaky…např bolest v podbříšku nebo hodně citlivé bradavky…pálení atd
No, tak to jsem zvědavá, jestli tam nějaký červík je
A poznal by už doktor zda se jedná o těhotenství? ![]()
sabas píše:
Příjde mi to příliš brzo, domnívala jsem se, že tělu bude trvat déle než se dá do kupy
No a co je, když vynecháš tabletku? Tělo je většinou připraveno hned. Pak záleží na štěstí.
Mé dve kamarádky otěhotněly bezprostředně po vynechání antikoncepce. Otázkou je, jestli ty příznaky nejsou spíš způsobeny hormonálními změnami po vynechání ![]()
Jinak doktor to z ultrazvuku pozná až tak dva týdny po vynechání menstruace, z krve se to pozná hned po vynechání menstruace.
sabas píše:
No, tak to jsem zvědavá, jestli tam nějaký červík jeA poznal by už doktor zda se jedná o těhotenství?
Pokud jsi teoreticky otěhotněla tento měsíc a máš týden do ms, tak by na utz ještě vůbec nic neviděl. Jedině z krve, ale tam je zatím zbytečný chodit, lepší je si koupit test za 30 kč. Tak počkej s testem až v den očekávané ms.
Ahojky, doktor myslím by toho teď moc nepoznal..možná zvýšenou sliznici..asi bych tam zašla až tak v 7-8tt od poslední menstruace, to už by mohlo být vidět i srdíčko
jinak moc držím palečky.. ![]()
To je právě ono, vůbec nevím na čem jsem. Zda je to způsobeno hormonálními změnami nebo jestli se červíček zavrtal ![]()