Žebřičky a chůvičky

6476
18.1.16 13:18

Zebřičky a chůvičky

Dobrý den, prosím o radu. Od listopadu mám velkou klec - voliéru, kam jsem si koupila 8 žebřiček. Před měsícem umřela jedna samička a dnes umírá druhá. Už spadla z větve. Jsou ze zverimexu, takže se neodhadne stáří, ale zase se tam dlouho neudrží. Zajímá mne proč umírá už druhá. Vajíčko jsem občas dole našla, nemůžu vědět od koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
18.1.16 13:39

To by bylo věštění z koule.. musela bys napsat víc a i tak by to byl spíš odhad… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
18.1.16 13:49

Já právě četla o nenáročnosti a že jsou vhodné pro začátečníky. Každý den jsem u nich, furt jim něco kupuji a teď mám o druhou přijít. Četla jsem o těch snůškách a vyčerpání.. Mám ještě párek chůviček a ta už od Vánoc sedí na vajíčkách. Takže asi zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
18.1.16 14:04

Já vím, že ti asi nepomůžu. Veterináři se těmhle malým ptáčkům moc nevěnují. Kde máš voliéru? My máme andulky a dvě jsme otrávili výpary z teflonu, podruhé to bylo mou chybou. Tenkrát to sameček přežil, ale měl záchvaty, teď už je v pohodě a zpětně si myslím, že ho vysilovali čmelíci, kteří se k nám dostali při větrání z trusu holubů. Vím, že dokáží zabít mláďata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.1.16 14:07

Tak ho vem a jdu k vetináři, ať ti udělá pitvu.
Jinak zvířata ze zverimexu můžou mít cokoliv, příště bych brala od chovatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
18.1.16 16:15

@ostlužina Voliéru mám v místnosti, kde není čím se otrávit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný